Menü
Kosár

Trotec TTK 71 E - Párátlanító penész megelőzésére max. 24l/nap, 50 m2-ig, digitális, modern design - német márka

Trotec TTK 71 E - Párátlanító penész megelőzésére max. 24l/nap, 50 m2-ig, digitális, modern design - német márka
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Termék kód: TTK 71 E
80.900 Ft
99.000 Ft
Nettó ár: 63.701 Ft

Trotec TTK 71 E automata párátlanító lakásokba, irodákba

(A párátlanítóraktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap alatt!)

Fontos!!! A termékleírás végén piros címsorral adunk egy hasznos szakmai tanácsot, hogy miért és hogyan érdemes eltávolítani a penészt még mielőtt elkezdenénk a páramentesítést! Ezt megelőzően pedig részletesen leírjuk ennek a nagyszerű páramentesítőnek a tulajdonságait:

Nagyon sok párátlanító készülék van a piacon, akkor miért éppen a Trotec TTK 71 E a jó döntés? A válasz egyszerű: csodás design, nagy teljesítmény és egyszerű kezelhetőség, a három legfontosabb tulajdonság, amelyek mindenkit meggyőznek. Nagyon kis helyen elfér, így minimális a helyigénye, és végre megelőzheti a penészképződést, és a nedves, dohos levegőt. Ez a páramentesítő egy kis ékszer, amely nem csak hasznos, hanem igazi dísze is lehet a lakásnak.  A különösen erős kompresszorának köszönhetően nagyobb helyeken, akár 50 m2-ig is megfelelő eredményt nyújt. A polírozott fekete-fehér ház kiemeli gyönyörű formájának a szépségét.

Hogyan nyújt segítséget a penész megelőzésében a Trotec TTK 71 E párátlanító készülék?

Trotec TTK 71 automata párátlanító penész ellen

- Végre nem csak üres ígéretekkel találkozik a vásárló, hanem egy nagy teljesítményű páramentesítővel, ami valóban eltűnteti a penészt okozó magas páratartalmat és a bútorok is eredeti fényükben csilloghatnak. Maximum 50 m2 alapterületű helyiség párátlanítására alkalmas a készülék, napi max. 24 liter folyadékot is képes kivonni a levegőből. Ez 35 °C és 90 %-os páratartalom mellett értendő, de szobahőmérsékleten is számolhatunk napi jónéhány literrel. Minél magasabb a páratartalom, annál több vizet gyűjt a páramentesítő adott idő alatt.

Szinte hihetetlen, hogy különben milyen sok pára maradhatna nap, mint nap a levegőben, amely nagyon gyorsan dohos szagot és penészt eredményezne a lakásban. A boltokban nagyon sok tablettás párátlanító készülékkel találkozhatunk, de a Trotec TTK 71 E egészen más technológiával dolgozik és a kondenzációs módszernek köszönhetően sokkal nagyobb teljesítményre képes. Tulajdonképpen nem is lehet egy lapon említeni őket. Ez a párátlanító akár 250-300-szor nagyobb páraelszívó kapaciátással bír, mint egy tablettás páramentesítő. Nem csoda, hogy amennyiben eddig ilyet használt, akkor az nem segített. A penészfoltok nagyon sok lakásban, irodában megjelennek, ezért szükség van egy hatékony megoldásra, amellyel meg lehet ezt akadályozni. A Trotec TTK 71 E páramentesítővel azon a szinten tarthatja a páratartalmat, ahol nem képes kialakulni a penész. A páramentesítőn beállítható az elérni kívánt páratartalom. A TTK 71 E páramentesítő használata mellett újra élvezheti a tiszta, dohszag-mentes levegőt.

Párátlanító penész ellen- A páramentesítő készülék nem csak magába szívja a nedvességet, hanem a száraz levegő kifújásának irányítására is alkalmas. Tetszőlegesen állíthatja a levegő kifújási szögét. Mindezt az állítható lamellák teszik lehetővé.

- A párátlanító ventilátora két fokozaton működik, így az egyik fokozaton több levegőt keringet a gép, a másikon pedig csendesebb. Nem kell a továbbiakban nedves, dohos lakásban élni, mert a megoldás egy karnyújtásra van. A kisebb ventilátor fokozaton csendesebb a berendezés, ezért azt érdemes éjszakára aktiválni.

Német teszteredmény a TTK 71 E párátlanító készülékről

2014 áprilisában tesztelte ezt a típust a német Heimwerker Praxis szakmai újság. A párátlanító "sehr gut" eredményt kapott és egy 5-ös skálán, ahol az 1-es a legjobb, 1,3-as osztályzatot kapott. Különösen dicsérték a nagy teljesítményét, az egyszerű kezelhetőségét és a hatásosságát.
 
páramentesítő teszt Trotec TTK 71 E

A TTK 71 E páramentesítő további hasznos tulajdonságai:

Trotec TTK 71 E párátlanító tartály- A párátlanító egy időzítővel is el van látva, amelyen be lehet állítani, hogy egy bizonyos idő eltelte után a készülék kapcsoljon ki, amennyiben a tulajdonos nem szereti, ha egy elektromos berendezés folyamatosan be van kapcsolva.
 
- A tartály, amelybe a víz gyűlik, érzékelővel van ellátva, amely jelez a tulajdonosnak, amikor az megtelt. Ilyenkor le is áll a páramentesítés, nehogy túlcsorduljon a víz.
 
- A párátlanítóhoz tömlő is csatlakoztatható, ami abban az esetben hasznos, ha valaki nem szeretne a tartály ürítgetésével foglalkozni. a tömlő segítségével egy lefolyóba is elvezethető az összegyűjtött víz.
 
- A berendezés olyan gumitalpakkal van ellátva, melyek egyrészt csökkentik a vibrációt, másrészt pedig nem hagynak nyomot a padlón, parkettán. A rezgéscsillapító gumitalpak miatt kemény felületre is állíthatja a párátlanítót.

- Egy könnyű, mozgatható páramentesítő készülékről beszélünk, amelynek oldalára fogantyúkat is elhelyezett a gyártó, hogy még egyszerűbb legyen az egyik helyiségből a másikba történő mozgatása.

A TTK 71 E páramentesítő használatával jelentkező további előnyök

Azon túl, hogy a TTK 71 E párátlanító garantáltan megszünteti a magas páratartalmat, ami a penészfoltok elszaporodásának kiindítója, számos más előnnyel is szolgál:

  • Optimális szinten tartja a páratartalmat, ami azt jelenti, hogy a levegő sokkal kellemesebb lesz.

  • Spórolás a fűtésszámlán: az ideális páratartalmú levegőt sokkal gyorsabban lehet felfűteni, mint a nagyobb tömegű, vizes levegőt és nedves falakat, valamint maga a páramentesítő is hőt termel, így az áramköltség egy része fűtésre fordítódik.

  • Ruhák gyorsabb száradása: Vásárlóink és saját tapasztalatunk is bizonyítja, hogy a ruhák akár 3-4 -szer gyorsabban megszáradnak, ha páramentesítőt használunk. Különösen érvényes ez abban az esetben, ha a páramentesítőt bezárjuk abba a helyiségbe, ahol a ruhaszárítás zajlik.

  • Megszűnik az ablakok vizesedése: Téli időszakban gyakori probléma, hogy csorog az ablakokon a víz. Ez pár nap után penészképződéshez vezethet. A párátlanító használatával többé ez sem jelent gondot.

A TTK 71 E páramentesítő műszaki adatai

párátlanító ventilátor lamellaFeszültség: 220 V / 50 Hz
Áramfogyasztás induláskor max. 0,44 kW
Áramfogyasztás átlagosan: kb. 350 W
Áramspóroló funkció: +-3 %-os tűréshatár
Párátlanítás: max. 24 l/nap (35°C/90 % rp.)
Ajánlott terület: 50 m2 / 125 m3
Szabályzó: digitális páratartalom szabályzó
Leolvasztás: automata
Víztartály: 2 l, tömlő csatlakoztatható
Hűtőfolyadék: R 134 A
Méret: 220 x 350 x 550 mm
Ventilátor: 180 m3/h
Zajszint: < 50 dB
Súly: 11,4 kg
Mozgatás: fogantyú
Üzemi hőmérséklet:     5 - 35 °C

Magyar nyelvű használati utasítás

Jótállás: 2 év, és 14 napos pénz-visszafizetési garancia.

Rizikómentes vásárlás!

Nálunk semmi veszítenivalója nincs, hiszen ezt a típust 2 év jótállási idővel és 14 napos pénz-visszafizetési garanciával szállítjuk. Amennyiben elégedetlen lenne a párátlanítóval, indoklás nélkül visszaadhatja azt nekünk és mi visszafizetjük annak teljes vételárát, magánszemélyek vásárlása esetén. Meghibásodás esetén cégünk az eszközt saját költségére hozatja vissza, javítja meg és küldi vissza a felhasználónak!

Hasznos javaslat a páramentesítés megkezdése előtt

Új információk, melyekre eddig kevesen gondoltak!

A páramentesítés megkezdése előtt szakszerűen el kell távolítani az összes penészt, mert, ha azt elkezdenénk szárítani, akkor egyrészt a spórák szétszóródnának a levegőbe, másrészt ott maradnának a gombatelepek a felületen. A penészeltávolítás összetett folyamat és nagyon fontos, hogy szakszerűen történjen, és ehhez megfelelő szereket és eszközöket használjunk. A penészeltávolítás megkezdése előtt mindenképpen tájékozódjon a szakszerű folyamatról! Fontos többek között, hogy az eltávolítás során kellőképpen benedvesítse és végig nedvesen tartsa a penészt, különben a takarítás során nagy mennyiségű spóra kerülhet a levegőbe. Tájékozódjon a megfelelő szerekről, azok hatékonyságáról és tartsa be ezek biztonsági utasításait. Használjon védőfelszerelést és közben szellőztessen. (Igény esetén érdemes szakembert hívni a folyamathoz.)  A penészeltávolítás után lehetőleg fesse is le a felületet! A penészmentesítés közben és utána is nagyon alaposan ki kell szellőztetni, majd takarítani az egész lakást. A páramentesítő segítségével ezután penészmenentesen tarthatja a helyiséget. 

A páramentesítő belsejének tisztíttatása szakszervizzel

Továbbá időnként világítson be a szűrő mögé a páramentestő belsejébe és, amennyiben vastag lerakódást fedez fel a hűtőbordákon, vagy igény esetén ezt megelőzően bármikor, a párátlanítót küldje vissza hozzánk, vagy más klímatechnikai szakszervizhez belső tisztításra! (Garanciaidőn belül hozzánk.)

Kérje kollégáink segítségét bármi kérdése, észrevétele lenne a párátlanító berendezésekkel kapcsolatban.

Amennyiben elnyerte tetszését a Trotec TTK 71E páramentesítő berendezés, akkor kérjük helyezze a megfelelő darabszámot a kosárba:

Db:  

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
Ingyenes szállítás
15 000 Ft felett ingyen házhozszállítás
Személyes átvétel
Budapest 11. kerület és Törökbálint (itt bolt is van, vásárolhatsz is!)
Magas minőségű termékek
legjobb gyártók, legjobb termékeit találod meg nálunk
Óriási választék
Magyarország legszélesebb választékát kínáljuk