Menü
Kosár

Termosz

Termék kód: Camelbak Camp Mug termoszbögre - 350ml
(A termék jelenleg raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap.)   Camelbak Camp Mug termoszbögre Tökéletes hosszú utakra, kirándulásokra, túrázásra. Kialakításának köszönhetően kényelmes fogással rendelkezik, és a legtöbb pohártartóba illeszkedik. Az alján lévő csúszásmentes szilikon betét megfelelő tapadást biztosít a véletlen kiömlés mega..
9.990 Ft
Nettó ár:7.866 Ft
Termék kód: Camelbak Carry Cap Vacuum Black 20oz
(A termosz raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap alatt) A Camelbak Carry Cap termosz ideális választás akár az irodában, utazás közben vagy szabadidős tevékenységekre. A vákuumtechnikát használó, kettős falú rozsdamentes acélszerkezet megakadályozza a külső páralecsapódást, és lehetővé teszi, hogy a hideg italok 24 órán át, a forró italok akár 10 órán keresztül is tartsák hőmérsékletüket. Chute Mag kupakkal is megvásárolható több színben, mely külön termékként szintén megtalálható nálunk. Részletek: • Szigetelt rozsdamentes acélból, csavaros kupakkal • Tökéletes akár irodai vagy szabad..
9.990 Ft 10.990 Ft
Nettó ár:7.866 Ft
Termék kód: Camelbak Carry Cap Vacuum Moss 20oz
  A Camelbak Carry Cap termosz ideális választás akár az irodában, utazás közben vagy szabadidős tevékenységekre. A vákuumtechnikát használó, kettős falú rozsdamentes acélszerkezet megakadályozza a külső páralecsapódást, és lehetővé teszi, hogy a hideg italok 24 órán át, a forró italok akár 10 órán keresztül is tartsák hőmérsékletüket. Chute Mag..
9.990 Ft 10.990 Ft
Nettó ár:7.866 Ft
Termék kód: Camelbak Carry Cap Vacuum Terracotta Rose 20oz
(A termosz raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap alatt) A Camelbak Carry Cap termosz ideális választás akár az irodában, utazás közben vagy szabadidős tevékenységekre. A vákuumtechnikát használó, kettős falú rozsdamentes acélszerkezet megakadályozza a külső páralecsapódást, és lehetővé teszi, hogy a hideg italok 32 órán át, a forró italok akár 12 órán keresztül is tartsák hőmérsékletüket. Chute Mag kupakkal is megvásárolható több színben, mely külön termékként szintén megtalálható nálunk. Részletek: • Szigetelt rozsdamentes acélból, csavaros kupakkal • Tökéletes akár irodai vagy szabad..
9.990 Ft 10.990 Ft
Nettó ár:7.866 Ft
Termék kód: Camelbak Chute Mag-Iris-termosz - 600 ml
(A termék raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap alatt.) A világszerte népszerű Camelbak termoszok már hazánkban is kaphatóak!  Ha szeretnéd, hogy a túra végén is legyen hűtött italod, ez a te palackod. Vákumszigetelt, 24 órán át  hidegen tartja tartalmát. Széles szájába könnyű jeget tölteni, egyszerű a tisztítása, szivárgásmentesen záródik.   A sokoldal&u..
8.990 Ft
Nettó ár:7.079 Ft
Termék kód: Camelbak Chute Mag Vacuum navy-600
(A termék jelenleg elérhető, kiszállítás 1-3 munkanap.)   A világszerte népszerű Camelbak termoszok már hazánkban is kaphatóak!  Ha szeretnéd, hogy a túra végén is legyen hűtött italod, ez a te palackod. Vákumszigetelt, 24 órán át  hidegen tartja tartalmát. Széles szájába könnyű jeget tölteni, egyszerű a tisztítása, szivárgásmentesen záródik.   A s..
11.990 Ft
Nettó ár:9.441 Ft
Termék kód: Camelbak Forge Flow Black - 350ml
(A termék elérhető, kiszállítása 1-3 munkanap.)   A világszerte népszerű Camelbak termoszok már hazánkban is kaphatóak!  Ha szeretnéd, hogy a túra végén is legyen hűtött italod, ez a te palackod. Vákumszigetelt, 10 órán át hidegen tartja tartalmát. Széles szájába könnyű jeget tölteni, egyszerű a tisztítása, szivárgásmentesen záródik.    ..
9.990 Ft
Nettó ár:7.866 Ft
Termék kód: Camelbak Forge Flow Black - 500ml
(A termék elérhető, kiszállítása 1-3 munkanap.) A világszerte népszerű Camelbak termoszok már hazánkban is kaphatóak!  Ha szeretnéd, hogy a túra végén is legyen hűtött italod, ez a te palackod. Vákumszigetelt, 11 órán át hidegen tartja tartalmát. Széles szájába könnyű jeget tölteni, egyszerű a tisztítása, szivárgásmentesen záródik.    a hideget 11..
11.990 Ft
Nettó ár:9.441 Ft
Termék kód: Camelbak Forge Flow Moss - 500ml
(A termék elérhető, kiszállítása 1-3 munkanap.)   A világszerte népszerű Camelbak termoszok már hazánkban is kaphatóak!  Ha szeretnéd, hogy a túra végén is legyen hűtött italod, ez a te palackod. Vákumszigetelt, 11 órán át hidegen tartja tartalmát. Széles szájába könnyű jeget tölteni, egyszerű a tisztítása, szivárgásmentesen záródik.    a ..
11.990 Ft
Nettó ár:9.441 Ft
Termék kód: Camelbak Forge Flow Navy - 500ml
(A termék elérhető, kiszállítása 1-3 munkanap.)   A világszerte népszerű Camelbak termoszok már hazánkban is kaphatóak!  Ha szeretnéd, hogy a túra végén is legyen hűtött italod, ez a te palackod. Vákumszigetelt, 11 órán át hidegen tartja tartalmát. Széles szájába könnyű jeget tölteni, egyszerű a tisztítása, szivárgásmentesen záródik.    a ..
11.990 Ft
Nettó ár:9.441 Ft
Termék kód: Camelbak Multibev -2in1-pohártermosz
  Megérkezett hozzánk is a Camelbak legújabb 2in1 pohártermosza. A termék nagyon hasznos, hiszen egyszerre működik vizes palackként és levehető tetejű utazópohárként is. Természetesen mind a kér funkció esetén hőtartást biztosít. A pohártermosznak egész nap hasznát tudod venni, hiszen reggel a kávédat tudod belőle inni, egész nap vizet tudsz benne tartani és éjaszka akár a barátokkal a söröde..
19.990 Ft
Nettó ár:15.740 Ft
Termék kód: Camelbak Tumbler termoszbögre - 350ml
(A termék jelenleg raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap.)   Camelbak Tumbler termoszbögre Tökéletes hosszú utakra, kirándulásokra, túrázásra. Kialakításának köszönhetően kényelmes fogással rendelkezik, és a legtöbb pohártartóba illeszkedik. Az alján lévő csúszásmentes szilikon betét megfelelő tapadást biztosít a véletlen kiömlés megak..
8.990 Ft
Nettó ár:7.079 Ft
Mutasd 1 tól 12 -ig 116 (10 oldalakat)