Menü
Kosár

Hűtőtáskák

Tekintse meg a több mint 100 éves múltú Thermos cég kiváló minőségű hűtőtáskáit!

Gyártó: Thermos Termék kód: Thermos termotáska-13 L
(A termék jelenleg raktáron van, várható kiszállítás 1-3 munkanap.) A Thermos Thermobag hűtőtáska ideális választás ételekhez és italokhoz az autóban, a tengerparton vagy piknikhez. Külseje hálós zsebbel, és állítható hevederrel egészül ki, felső oldalán egy cipzáras ablak található, amely gyors és könnyű hozzáférést biztosít a benne lévő ételek,..
11.990 Ft
Nettó ár:9.441 Ft
Gyártó: Thermos Termék kód: Thermos termotáska-5L
(A termék jelenleg nincs raktáron!) A Thermos Thermobag hűtőtáska ideális választás ételekhez és italokhoz az autóban, a tengerparton vagy piknikhez. Külseje hálós zsebbel, és állítható hevederrel egészül ki, felső oldalán egy cipzáras ablak található, amely gyors és könnyű hozzáférést biztosít a benne lévő ételek, italok eléréséhez. Ötvözi a puha ha..
7.990 Ft
Nettó ár:6.291 Ft
Gyártó: Thermos Termék kód: Thermos Jégakku 2 db-os - 200 g
(A termék raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap.)Thermos Jégakkuk A jégakkuk mindenféle hűtőtáskához használhatóak. Ellenálló műanyagból készültek, melyben szivárgásmentes, nem toxikus hűtőfolyadék van. A jégakkuk többször használatosak, elég lefagyasztani őket és újra a hűtőtáskába tenni. Használat után elég megtörölni vagy megmosni a jégakkukat és újra fagyasztóba tenni. A fagyasztáshoz szükséges idő (ha a jégakku szobahőmérsékletű) -18°C-on 2-4 óra, mérettől függően. A csomagolás tartalma: 2 db. jégakku.  ..
1.490 Ft
Nettó ár:1.173 Ft
Gyártó: Thermos Termék kód: Thermos Jégakku 2 db-os - 400 g
(A termék raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap.)   Thermos Jégakkuk A jégakkuk mindenféle hűtőtáskához használhatóak. Ellenálló műanyagból készültek, melyben szivárgásmentes, nem toxikus hűtőfolyadék van. A jégakkuk többször használatosak, elég lefagyasztani őket és újra a hűtőtáskába tenni. Használat után elég megtörölni vagy megmosni a jégakkukat és újra fagyasztóba tenni. A fagyasztáshoz szükséges idő (ha a jégakku szobahőmérsékletű) -18°C-on 2-4 óra, mérettől függően. A csomagolás tartalma: 2 db jégakku.    ..
1.690 Ft
Nettó ár:1.331 Ft
Gyártó: Thermos Termék kód: Thermos Jégakku 2 x 100 g
(A termék raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap.)   Thermos Jégakkuk A jégakkuk mindenféle hűtőtáskához használhatóak. Ellenálló műanyagból készültek, melyben szivárgásmentes, nem toxikus hűtőfolyadék van. A jégakkuk többször használatosak, elég lefagyasztani őket és újra a hűtőtáskába tenni. Használat után elég megtörölni vagy megmosni a jégakkukat és újra fagyasztóba tenni. A fagyasztáshoz szükséges idő (ha a jégakku szobahőmérsékletű) -18°C-on 2-4 óra, mérettől függően. A csomagolás tartalma: 2 db. jégakku...
1.490 Ft
Nettó ár:1.173 Ft
Gyártó: Thermos Termék kód: Thermos Insulated Cooler 14 L - hűtőtáska
(A termék raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap alatt.)   A hőtartó hátizsákok az élelmiszerek napi szállítására és tárolására szolgálnak. Az elcsomagolt élelmiszerek hosszabb ideig tartják a hőmérsékletüket - a táskát úgy tervezték, hogy a meleg és hideg ételek hőmérsékletét is tartsa. Ha hosszabb ideig szeretné hűteni a táska tartalmát, javasoljuk a jégakku használatát.   A táska nem tartalmaz biszfenol A-t, PVC-t vagy egyéb káros anyagokat. A hőtartó táska kiváló szigetelő tulajdonságait az IsoTec ™ szigetelés biztosítja. Az IsoTec ™ többrétegű szigetelő szerkezetet használ, amely tart..
6.890 Ft
Nettó ár:5.425 Ft
Gyártó: Thermos Termék kód: Thermos Insulated Cooler 16 L - hűtőtáska
(A termék raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap alatt.) A hőtartó hátizsákok az élelmiszerek napi szállítására és tárolására szolgálnak. Az elcsomagolt élelmiszerek hosszabb ideig tartják a hőmérsékletüket - a táskát úgy tervezték, hogy a meleg és hideg ételek hőmérsékletét is tartsa. Ha hosszabb ideig szeretné hűteni a táska tartalmát, javasoljuk a jégakku használatát. A táska nem tartalmaz biszfenol A-t, PVC-t vagy egyéb káros anyagokat. A hőtartó táska kiváló szigetelő tulajdonságait az IsoTec ™ szigetelés biztosítja. Az IsoTec ™ többrétegű szigetelő szerkezetet használ, amely tartós é..
8.990 Ft
Nettó ár:7.079 Ft
Gyártó: Thermos Termék kód: Thermos Insulated Cooler 3,5 L - hűtőtáska
  A hőtartó hátizsákok az élelmiszerek napi szállítására és tárolására szolgálnak. Az elcsomagolt élelmiszerek hosszabb ideig tartják a hőmérsékletüket - a táskát úgy tervezték, hogy a meleg és hideg ételek hőmérsékletét is tartsa. Ha hosszabb ideig szeretné hűteni a táska tartalmát, javasoljuk a jégakku használatát. A táska nem tartalmaz biszfenol A-t, PVC-t vagy egyéb káros anyagokat. A hőtartó táska kiváló szigetelő tulajdonságait az IsoTec ™ szigetelés biztosítja. Az IsoTec ™ többrétegű szigetelő szerkezetet használ, amely tartós és nagyon könnyű, nagy sűrűségű habból áll (4 mm-es zárt c..
4.790 Ft
Nettó ár:3.772 Ft
Gyártó: Thermos Termék kód: Thermos Insulated Cooler 30 L - hűtőtáska
(A termék raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap alatt.)   A hőtartó hátizsákok az élelmiszerek napi szállítására és tárolására szolgálnak. Az elcsomagolt élelmiszerek hosszabb ideig tartják a hőmérsékletüket - a táskát úgy tervezték, hogy a meleg és hideg ételek hőmérsékletét is tartsa. Ha hosszabb ideig szeretné hűteni a táska tartalmát, javasoljuk a jégakku használatát. A táska nem tartalmaz biszfenol A-t, PVC-t vagy egyéb káros anyagokat. A hőtartó táska kiváló szigetelő tulajdonságait az IsoTec ™ szigetelés biztosítja. Az IsoTec ™ többrétegű szigetelő szerkezetet használ, amely tartós ..
11.990 Ft
Nettó ár:9.441 Ft
Mutasd 1 tól 9 -ig 9 (1 oldalakat)