Menü
Kosár

Ételtermosz

 

Ételtermoszaink kiválasztásánál fontos szempont volt a magas minőség és a megfelelő hőtartás. A Thermos márka ételtermoszai mind gyerek kivitelben és mind felnőtt kivitelben megtalálhatóak és nagyon hatékonyak!

 

Termék kód: Thermos Duplafalú Ételtermosz Kanállal - Arany - 470 ml
(A termék raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap.)   Végre Magyarországon is kapható az eredeti Thermos ™ vákuumszigetelő technológiás ételtermoszok. A gyártó több mint 100 éve fejleszti és gyártja a duplafalú, rozsdamentes termoszokat, ételtermoszokat. A Thermos Food Jar ételtermosz rozsdamentes acél anyaga és technológiája biztosítja Önnek, hogy bármikor és bárhova elvigye kedvenc ételeit. Tartsa frissen és hűvösen kedvelt gyümölcseit és zöldségeit akár 24 órán keresztül.   A Rozsdamentes ételtermosz megtartja több órán keresztül a bele helyezett étel hőmérsékletét, hogy bárhova is v..
9.990 Ft 10.989 Ft
Nettó ár:7.866 Ft
Termék kód: Thermos Duplafalú Ételtermosz Kanállal - Bordó - 470 ml
  Végre Magyarországon is kapható az eredeti Thermos ™ vákuumszigetelő technológiás ételtermoszok. A gyártó több mint 100 éve fejleszti és gyártja a duplafalú, rozsdamentes termoszokat, ételtermoszokat. A Thermos Food Jar ételtermosz rozsdamentes acél anyaga és technológiája biztosítja Önnek, hogy bármikor és bárhova elvigye kedvenc ételeit. Tartsa frissen és hűvösen kedvelt gyümölcseit és zöldségeit akár 24 órán keresztül. A Rozsdamentes ételtermosz megtartja több órán keresztül a bele helyezett étel hőmérsékletét, hogy bárhova is viszed az ételed a fogyasztáskor megfelelő hőmérsékletű le..
9.990 Ft 10.989 Ft
Nettó ár:7.866 Ft
Termék kód: Thermos Duplafalú Ételtermosz Kanállal - Fekete - 470 ml/ 173022
(A termék raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap.) Végre Magyarországon is kapható az eredeti Thermos ™ vákuumszigetelő technológiás ételtermoszok. A gyártó több mint 100 éve fejleszti és gyártja a duplafalú, rozsdamentes termoszokat, ételtermoszokat. A Thermos Food Jar ételtermosz rozsdamentes acél anyaga és technológiája biztosítja Önnek, hogy bármikor és bárhova elvigye kedvenc ételeit. Tartsa frissen és hűvösen kedvelt gyümölcseit és zöldségeit akár 24 órán keresztül.   A Rozsdamentes ételtermosz megtartja több órán keresztül a bele helyezett étel hőmérsékletét, hogy bárhova is vis..
9.990 Ft 10.989 Ft
Nettó ár:7.866 Ft
Termék kód: Thermos Duplafalú Ételtermosz Kanállal - Mélykék - 470 ml
(A termék jelenleg raktáron van!) Végre Magyarországon is kapható az eredeti Thermos ™ vákuumszigetelő technológiás ételtermoszok. A gyártó több mint 100 éve fejleszti és gyártja a duplafalú, rozsdamentes termoszokat, ételtermoszokat. A Thermos Food Jar ételtermosz rozsdamentes acél anyaga és technológiája biztosítja Önnek, hogy bármikor és bárhova elvigye kedvenc ételeit. Tartsa frissen és hűvösen kedvelt gyümölcseit és zöldségeit akár 24 órán keresztül.   A Rozsdamentes ételtermosz megtartja több órán keresztül a bele helyezett étel hőmérsékletét, hogy bárhova is viszed az ételed a f..
9.990 Ft 10.990 Ft
Nettó ár:7.866 Ft
Termék kód: Thermos Duplafalú Ételtermosz Kanállal - Szürke - 470 ml
(A termék raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap) Végre Magyarországon is kapható az eredeti Thermos ™ vákuumszigetelő technológiás ételtermoszok. A gyártó több mint 100 éve fejleszti és gyártja a duplafalu, rozsdamentes termoszokat, ételtermoszokat. A Thermos Food Jar ételtermosz rozsdamentes acél anyaga és technológiája biztosítja Önnek, hogy bármikor és bárhova elvigye kedvenc ételeit. Tartsa frissen és hűvösen kedvelt gyümölcseit és zöldségeit akár 24 órán keresztül.   A Rozsdamentes ételtermosz megtartja több órán keresztül a bele helyezett étel hőmérsékletét, hogy bárhova is visz..
9.990 Ft 10.989 Ft
Nettó ár:7.866 Ft
Termék kód: Thermos Food Jar- ételtermosz- bordó színben - 710 ml
(A termék jelenleg raktáron van, várható kiszállítás 1-3 munkanapon belül!)   Végre Magyarországon is kapható az eredeti Thermos ™ vákuumszigetelő technológiás ételtermoszok. A gyártó több mint 100 éve fejleszti és gyártja a duplafalú, rozsdamentes termoszokat, ételtermoszokat. A Thermos Food Jar ételtermosz rozsdamentes acél anyaga és technológiája biztosítja Önnek, hogy b..
11.990 Ft 14.990 Ft
Nettó ár:9.441 Ft
Termék kód: Thermos Food Jar- ételtermosz- matt fekete színben - 710 ml
(A termék raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap.)   Végre Magyarországon is kapható az eredeti Thermos ™ vákuumszigetelő technológiás ételtermoszok. A gyártó több mint 100 éve fejleszti és gyártja a duplafalú, rozsdamentes termoszokat, ételtermoszokat. A Thermos Food Jar ételtermosz rozsdamentes acél anyaga és technológiája biztosítja Önnek, hogy bármikor és bárhova elvi..
11.990 Ft 14.990 Ft
Nettó ár:9.441 Ft
Termék kód: Thermos Food Jar - ételtermosz - mélykék színben - 710 ml
(A termék jelenleg elérhető, kiszállítás 1-3 munkanap.) Végre Magyarországon is kapható az eredeti Thermos ™ vákuumszigetelő technológiás ételtermoszok. A gyártó több mint 100 éve fejeszti és gyártja a duplafalu, rozsdamentes termoszokat, ételtermoszokat. A Thermos Food Jar ételtermosz rozsdamentes acél anyaga és technológiája biztosítja Önnek, hogy bármikor és bárhova elvi..
11.990 Ft 14.990 Ft
Nettó ár:9.441 Ft
Termék kód: Kambukka Bora 100% Hasselt 600 ml ételtermosz
Hideg vagy meleg, de mindig friss! Biztosak vagyunk benne, hogy szereted a finom ételeket. De hidd el, még jobban fogod szeretni az ebédedet, ha egy gyönyörű ételtermoszban van tálalva!  Bemutatjuk neked a Bora ételtermoszokat!  Ezek a 400 vagy 600 ml-es ételtermoszok nem csak csodásan néznek ki - különösen, ha a hozzá illő termoszbögrékkel használják őket - de úgy viselik gondját az ennivalódnak, mintha az a föld legdrág&a..
15.990 Ft
Nettó ár:12.591 Ft
Termék kód: Kambukka Bora Chief Panda 400ml - gyerek ételtermosz
Hideg vagy meleg, de mindig friss! Biztosak vagyunk benne, hogy szereted a finom ételeket. De hidd el, még jobban fogod szeretni az ebédedet, ha egy gyönyörű ételtermoszban van tálalva!  Bemutatjuk neked a Bora ételtermoszokat!  Ezek a 400ml-es ételtermoszok nem csak csodásan néznek ki - különösen, ha a hozzá illő kulacsokkal használják őket - de úgy viselik gondját az ennivalódnak, mintha az a föld legdrágább kincse lenne! Oh v..
13.990 Ft
Nettó ár:11.016 Ft
Termék kód: Kambukka Bora matte black
Hideg vagy meleg, de mindig friss! Biztosak vagyunk benne, hogy szereted a finom ételeket. De hidd el, még jobban fogod szeretni az ebédedet, ha egy gyönyörű ételtermoszban van tálalva!  Bemutatjuk neked a Bora ételtermoszokat!  Ezek a 400 vagy 600 ml-es ételtermoszok nem csak csodásan néznek ki - különösen, ha a hozzá illő termoszbögrékkel használják őket - de úgy viselik gondját az ennivalódnak, mintha az a föld legdrág&a..
15.990 Ft
Nettó ár:12.591 Ft
Termék kód: Kambukka Bora Neon Mint
(A termék  raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap.) Hideg vagy meleg, de mindig friss! Biztosak vagyunk benne, hogy szereted a finom ételeket. De hidd el, még jobban fogod szeretni az ebédedet, ha egy gyönyörű ételtermoszban van tálalva!  Bemutatjuk neked a Bora ételtermoszokat!  Ezek a 400 vagy 600 ml-es ételtermoszok nem csak csodásan néznek ki - különösen, ha a hozzá illő termoszbögrékkel használják őket - de &..
15.990 Ft
Nettó ár:12.591 Ft
Mutasd 1 tól 12 -ig 40 (4 oldalakat)