Menü
Kosár

Biciklis kulacs

 

Camelbak biciklis kulacsaink abszolút magas minőséget képviselnek. A biciklis kulacsok gyártásánál fontos szempont volt a csepegésmentesség valamint hogy biciklizés közben egyszerűen és biztonságosan tudjuk a folyadékot pótolni. A biciklis kulacsokat a gyártó évről-évre fejleszti és tökéletesíti. Így a gyártó termékeit mind az élsportolók mind a hobby sportolók előszeretettel használják!

 

 

Termék kód: SIGG - Hero - Anthracite
( A termék raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap alatt)   Megjelent kínálatunkban a SIGG svájci gyártó  HERO család sportkulacsa. Kiváló palack minden aktív sportoló számára, akinek fontos a stílus, a dizájn és a megbízhatóság. Az új fejlesztésű kupak akár szájjal is könnyedén nyitható és zárható. Az ital csak akkor jön ki a palackb..
4.990 Ft
Nettó ár:3.929 Ft
Termék kód: SIGG - Hero - Berry
( A termék raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap alatt) Megjelent kínálatunkban a SIGG svájci gyártó  HERO család sportkulacsa. Kiváló palack minden aktív sportoló számára, akinek fontos a stílus, a dizájn és a megbízhatóság. Az új fejlesztésű kupak akár szájjal is könnyedén nyitható és zárható. Az ital csak akkor jön ki..
4.990 Ft
Nettó ár:3.929 Ft
Termék kód: SIGG - Hero - Blue
( A termék raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap alatt)   Megjelent kínálatunkban a SIGG svájci gyártó  HERO család sportkulacsa. Kiváló palack minden aktív sportoló számára, akinek fontos a stílus, a dizájn és a megbízhatóság. Az új fejlesztésű kupak akár szájjal is könnyedén nyitható és zárható. Az ital csak akkor j..
4.990 Ft
Nettó ár:3.929 Ft
Termék kód: SIGG - Hero - Transparent
( A termék raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap alatt)     Megjelent kínálatunkban a SIGG svájci gyártó  HERO család sportkulacsa. Kiváló palack minden aktív sportoló számára, akinek fontos a stílus, a dizájn és a megbízhatóság. Az új fejlesztésű kupak akár szájjal is könnyedén nyitható és zárható. Az ital cs..
4.990 Ft
Nettó ár:3.929 Ft
Termék kód: Thermos kerékpár termosz - 580ml
    Kerékpáros hőtartós kulacs A THERMOS bemutatja a kifejezetten kerékpárosoknak készült termoszt, mely tökéletesen illeszkedik a bicikli kulacstartójába. Ergonomikus kialakítása, könnyű fogása lehetővé teszi az egyszerű használatot. Hőtartása ellenére is könnyű alap súllyal rendelkezik, mely általában nem jellemző a duplafalú termoszokra. A termosz kupakba be van építve egy z&aac..
11.990 Ft 13.990 Ft
Nettó ár:9.441 Ft
Termék kód: Camelbak Podium Smoke -biciklis kulacs- 620 ml - 2019-es széria
(A termék raktáron van, szállítás 1-3 munkanap alatt.)   A Camelbak számos felhasználásra készít kulacsokat, mint például sportoláshoz és szabadidős tevékenységekhez egyaránt. Így készült a Podium kulacs család is kerékpározáshoz. A tervezés során nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a kulacsok teljesen csepegés és szivárgásmentesek legyenek. A Podium kulacsok szeleppel..
3.900 Ft 3.990 Ft
Nettó ár:3.071 Ft
Termék kód: Camelbak Podium Lake Blue -biciklis kulacs- 620 ml
    A Camelbak számos felhasználásra készít kulacsokat, mint például sportoláshoz és szabadidős tevékenységekhez egyaránt. Így készült a Podium kulacs család is kerékpározáshoz. A tervezés során nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a kulacsok teljesen csepegés és szivárgásmentesek legyenek. A Podium kulacsok szeleppel, azaz "csutorával" vannak ellátva. Ezt a Camelbak Jet Valv..
3.900 Ft 3.990 Ft
Nettó ár:3.071 Ft
Termék kód: Camelbak Podium Fiery Red - biciklis kulacs - 620 ml
(A termék raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap alatt.)     A Camelbak számos felhasználásra készít kulacsokat, mint például sportoláshoz és szabadidős tevékenységekhez egyaránt. Így készült a Podium kulacs család is kerékpározáshoz. A tervezés során nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a kulacsok teljesen csepegés és szivárgásmentesek legyenek. A Podium kulacs..
3.900 Ft 3.990 Ft
Nettó ár:3.071 Ft
Termék kód: Camelbak Podium Carbon - biciklis kulacs -620 ml
(A termék raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap alatt)   A Camelbak számos felhasználásra készít kulacsokat, mint például sportoláshoz és szabadidős tevékenységekhez egyaránt. Így készült a Podium kulacs család is kerékpározáshoz. A tervezés során nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a kulacsok teljesen csepegés és szivárgásmentesek legyenek. A Podium kulacsok szeleppel, azaz "csutorával" vannak ellátva. Ezt a Camelbak Jet Valve-nek nevezte el. A nagy átmérőjű szelep lehetővé teszi a bőséges folyadék áthaladást. A szelepen egy kar elfordításával nyitható illetve zárható a kulacs. Az újdonsá..
3.900 Ft 3.990 Ft
Nettó ár:3.071 Ft
Termék kód: Camelbak Podium Ciclista - Biciklis kulacs - 620 ml
(A termék jelenleg raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap.) A Camelbak számos felhasználásra készít kulacsokat, mint például sportoláshoz és szabadidős tevékenységekhez egyaránt. Így készült a Podium kulacs család is kerékpározáshoz. A tervezés során nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a kulacsok teljesen csepegés és szivárgásmentesek legyenek. A Podium kulacsok szeleppel, a..
4.790 Ft
Nettó ár:3.772 Ft
Termék kód: Camelbak Podium navy pearl - Biciklis kulacs - 620 ml
  A Camelbak számos felhasználásra készít kulacsokat, mint például sportoláshoz és szabadidős tevékenységekhez egyaránt. Így készült a Podium kulacs család is kerékpározáshoz. A tervezés során nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a kulacsok teljesen csepegés és szivárgásmentesek legyenek. A Podium kulacsok szeleppel, azaz "csutorával" vannak ellátva. Ezt a Camelbak Jet Valve-nek ne..
3.990 Ft 4.090 Ft
Nettó ár:3.142 Ft
Termék kód: Camelbak Podium Purple - Biciklis kulacs - 620 ml
(A termék jelenleg raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap.) A Camelbak számos felhasználásra készít kulacsokat, mint például sportoláshoz és szabadidős tevékenységekhez egyaránt. Így készült a Podium kulacs család is kerékpározáshoz. A tervezés során nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a kulacsok teljesen csepegés és szivárgásmentesek legyenek. A Podium kulacsok szeleppel, a..
4.490 Ft 4.790 Ft
Nettó ár:3.535 Ft
Mutasd 1 tól 12 -ig 58 (5 oldalakat)