“After women, flowers are the most lovely thing God has given the world.”
Christian Dior


A tavasz egyet jelent a madárcsicsergéssel és a természet éledezésével. Az első csokor tulipánnal, amit a kedvenc vázánkba tehetünk. Az orgona illatával és a sárgálló nárciszok szépségével.


Mert ki ne szeretné a virágokat? Akár a kertészkedés bolondja vagy, akár csak szereted, ha egy szép csokor virág díszeleg az étkezőasztalon, a virágok színeket, illatokat és életet csempésznek a mindennapjainkba.


És azért, hogy ezt az irodában vagy az őszi-téli időszakban se kelljen nélkülöznöd, egy csokorba gyűjtöttük a kedvenc virágmintás étel- és italtermoszainkat, valamint kulacsainkat.


A belga Kambukka márka fiatalos, színes és stílusos termékpalettájáról természetesen a virágminta sem hiányozhat. A különböző vibráló színekben pompázó virágok az ételeidet és kedvenc italaidat is vidám virágokkal fonják körbe.



Az Equa Mismatch kollekciójának üvegkulacsai homokfúvott üvegből készültek és egytől egyik igazi modern, nőies darabok. Kell ennél szebb kiegészítő egy stílusos outfithez?


A virágok a francia Monbento márkát is többszörösen megihlették: legyen szó akár egy hőtartó ételtermoszról, vagy egy egész napra elegendő finomságokat magában rejtő bento boxról, a legszebb virágok egész napon át veled tartanak, hogy ne csak az ételek ízei, de az uzsonnás dobozod látványa is feldobja az étkezéseket.







A virágok pedig nem csak minket nagyokat, de a kislányokat is könnyen elvarázsolják. A Thermos Funtainer termékcsaládját kifejezetten a stílusos kicsiknek tervezte, akik szeretik, ha a kulacsuk, az ételtermoszuk és a hőtartó uzsonnás táskájuk illenek egymáshoz. ;)