Süt a nap, előttünk van még majdnem egy hónapnyi gyerek kacajjal teli nyár, de azért egy picit ilyenkor már minden szülő gondolatai az iskolakezdés körül is forognak. 


Mi kerül az iskolatáskába? Új füzetek, írószerek, tankönyvek…és persze üdítő és finomságok tízóraira, uzsonnára. A tökéletes kulacs és uzsonnás doboz megtalálása elsőre nem tűnhet nagy feladatnak, de aztán felmerülnek a kérdések: mennyire zár csepegés mentesen a kulacs, mekkora az uzsonnás doboz, hogyan különíthetőek el a különféle finomságok, könnyen nyitható…és persze ami a kicsiknek valószínűleg a legfontosabb, milyen a színe és a mintája?


A Termoszboltnál a mi küldetésünk az, hogy számos opciót kínáljunk nektek, mindenféle alkalomra és élethelyzetre. Ahogy a felnőtteknek tervezett kulacsok és uzsonnás dobozok esetén esetén is sokféle igényre kínálunk megfelelő termékeket, úgy a kicsiknél is fontos szempont, hogy az óvodába, az iskolába vagy akár egy kirándulásra is alkalmas kulacsokat és uzsonnás dobozokat kínáljunk nektek. Most összegyűjtöttük a mi kedvenceinket.



SIGG SHIELD ONE


A Sigg Kids Shield ONE kulacs minden kalandra készen áll! A szimpla falú, újrahasznosítható kulacs 18/8 rozsdamentes acélból készült, ami extra tartóssá teszi, így minden gyerek kalandot túlél, és mentes minden káros anyagtól, hogy veszélyek nélkül.  Az innovatív kupak kifejezetten a gyerekek igényeire lett kialakítva: egy kézzel is könnyedén ki tudják nyitni, inni belőle majd visszazárni, zárt állapotban pedig az ivórész védve van, így biztos lehetsz benne, hogy mentes marad a kosztól, portól, baktériumoktól. Csepegésmentesen zár, így akkor sem történik baleset, ha esetleg nem marad állva a hátizsákban. A vidám színek és minták pedig már csak megkoronázásai ennek az egyszerűen nagyszerű kulacsnak.




KAMBUKKA LAGOON


A Kambukka kulacsok vidám színei és praktikus designja nagyokat és kicsiket egyaránt elvarázsol, a Kambukka Lagoon termékek között pedig kifejezetten a szomjas szuperhősöknek tervezett szín- és minta kombinációkat is találsz.


A csutorás ivórésznek és a döntött szívószálnak köszönhetően nem kell a fejet és a palackot megdönteni az iváshoz, ami nagyon könnyűvé teszi a használatát, a kihajtható fülnek köszönhetően felakasztható és kézben is könnyedén szállítható, ráadásul 100% szivárgás mentes és a bírja a mosogatógépben való mosogatást is. És hogy még inkább különleges legyen a megjelenése, a Kambukka Lagoon kulacsok teteje cserélgethető, így még több színkombináció hozható létre, mellyel akár az azonos mintájú kulacsokat is könnyedén meg tudjátok majd különböztetni.



MONBENTO GRAM SNACK & TRESOR



Cukik, tartósak, praktikusak, a címketartónak köszönhetően pedig személyre szabhatóak is! Ráadásul mosogatógépbe és mikrohullámú sütőbe is teheted, hogy még egyszerűbbek legyenek a mindennapok.

 

A kisebb méretű gram snack tökéletes választás szendvicsekhez vagy napközbeni rágcsálnivalókhoz, míg a kétemeletes és több rekeszes tresorba egy egész napra elég elemózsiát is csomagolhatsz. Mindkettő légmentesen zárható, így biztosan friss marad minden finomság egész nap.


Ha pedig termoszt is beszereznél hozzá, a Monbento Pop kollekcióban megtalálod az uzsonnás dobozokhoz illeszkedő mintákat.




MEPAL CAMPUS



A Mepal Campus belseje 3 részre osztott, benne kivehető betéttel és egy kis villával várja a táskába illeszkedve a kicsiket, hogy útnak induljanak egy újabb kalandos kirándulásra vagy a suliba.

Az elkülönített rekeszek lehetővé teszik, hogy különböző finomságokat csomagoljunk a napra: szendvics tele friss összetevőkkel, gyümölcs és zöldségek étkezések közötti nassolnivalóként.


Még több uzsonnás dobozt ITT találtok, a gyerek kulacsokért pedig kattintsatok IDE.