Ahogy rövidülnek a nappalok és beköszönt az igazi téli hideg, nem csak az otthonunk melegében szeretünk többet tartózkodni, de egyben kezdetét veszi az ünnepekre hangolódás is. Előkerülnek a kedvenc karácsonyi dekorációink, egyre többet szólnak az örökzöld karácsonyi dallamok és lassan azon is elkezdjünk törni a fejünket, hogy milyen ajándékok kerüljenek idén a karácsonyfa alá.


Hiszünk abban, hogy egy jól megválasztott ajándék nem csak szép, de praktikus is és a meglepni kívánt apuka, anyuka, munkatárs, barát, barátnő személyiségére szabott. Éppen ezért idén igyekeztünk egy olyan ajándékkalauzt összeállítani, ami reméljük, hogy a segítségetekre lesz, ha bizonytalanok vagytok, hogy mit is válasszatok a kínálatunkból.


Két keréken száguldóknak


Akik akadályt nem ismerve, lejtőtől és emelkedőtől nem megriadva inkább 2 keréken szeretik felfedezni a természetet, az energiaszeleteken és vízálló bringa felszerelésen kívül 

van még egy dolog, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy teljesíteni tudják a kitűzött célt: a megfelelő hidratáltságot biztosító víz.


A svájci SIGG márka élen jár a biciklis kulacsok gyártásában, így most tőlük ajánlunk kettőt:


SIGG Pulsar Therm



A duplafalu kialakítás nyáron olyan hűvösen tartja az italt, mint a hegyi forrás, télen pedig megvédi a folyadékot attól, hogy túl hideg legyen vagy megfagyjon. A Pulsar Therm 100% szivárgásmentes - akár fejjel lefelé vagy vízszintesen, a csutorába beépített SureSnap® szelep ugyanis megakadályozza a szivárgást még nyitott pozícióban is. Ráadásul egy kézzel biztonságosan megfogható és szájjal nyitható és zárható, így akár menet közben, egy kézzel is biztonságos ivást biztosít.



SIGG MyPlanet



A 100% újrahasznosított alumíniumból készült SIGG MyPlanet klíma semleges és mentes a káros anyagoktól, mint a BPA vagy a ftalátok. Csepegésmentes kupakja biztosítja a biztonságos ivást, és akárcsak a Pulsar Therm, a menet közbeni ivás ezzel a kulaccsal is gyerekjáték. Környezettudatos, praktikus és stílusos - kell ennél több? 



Kalandoroknak


Azok, akiknek mindene a természet és szeretnek hosszan elidőzni a szabad ég alatt, ákron-bokron, erdőn-mezőn át felfedezni a világot, nélkülözhetetlen kiegészítő a túra hátizsákban egy jó hőtartó képességű ital- és ételtermosz.


Ecovessel


A Termoszbolt család új tagjai, az Ecovessel termoszok nem viccelnek, ha hőtartó képességről van szó. A TriMax® hármas szigetelésnek köszönhetően (modelltől függően) az italt akár 100 órán keresztül hidegen, 20 órán át melegen tartja - de az extra méretű Ecovessel 'The Boss' még ennél is többre képes!


Kambukka Bora ételtermosz



A 400 és 600 ml-es kiszerelésben és többféle színben elérhető Kambukka Bora ételtermoszok a vákuumzárásnak köszönhetően frissebbnél is frissebben tartják az ételt reggeltől éjfélig és forrón 6 órán keresztül. És persze 100 % csepegésmentesek, hogy a hátizsákban található egyéb fontos kiegészítők biztonságban utazhassanak mellettük.



Fashionistáknak


Egy igazi fashionista számára nincs kompromisszum, ha a megjelenésről van szó. És amikor az outfited minden egyes eleme gondosan kerül kiválasztásra, hogy egyszerre tükrözzék az egyéniségedet, a hangulatodat és az aktuális trendeket, akkor bizony az étel- és italtermosznak vagy épp kulacsnak is illeszkednie kell mindenhez. Szerencsére kínálatunkban számos divatos szín- és minta közül válogathatsz, bármelyiket is keresd, de ha biztosra akarsz menni és olyan kiegészítőt keresel, amely sokféle stílushoz és színkombinációhoz passzol, akkor mi ezeket ajánljuk neked:




Cambridge mode üvegkulacs



A boroszilikát üvegből készült Cambridge kulacs könnyű és 550ml-es űrtartalmának köszönhetően épp ideális méretű, hogy kisebb táskákba is könnyedén elférjen. A tiszta víz hangulatát idéző minimalista megjelenés pedig igazán időtlenné teszi.


Kambukka Etna Grip termosz - barely beige


A Kambukka Etna egy igazi sztár, ha a kényelmes és praktikus ‘on the go’ kávézásról van szó. 3 az 1-ben funkciójú tetővel rendelkezik, mely lehetővé teszi a folyamatosan nyitott, a zárt és a gomb nyomásakor nyitott funkciót, 300 és 500 ml-es kivitelben is elérhető és egyszerűen gyönyörű. A barely beige pedig nem csak a selymes tejeskávék hangulatát idézi meg színével, de a bézs szín igazi jolly joker, ha divatról van szó. ;)





Az egészséges életmód nagyköveteinek


Sok mozgás, tudatos táplálkozás, testi és lelki jóllét - ezek az egészséges életmód alapszábalyai és szinte biztos, hogy a te baráti/családi környezetedben is van lelgalább egy (de remélhetőleg egyre több) olyan ember, akik számára fontosak ezek az értékek. Ha számukra keresel egy praktikus, de egyben stílusos ajándékot, akkor az alábbi két termékkel biztosan nem nyúlhatsz mellé:


Bobble Infuse Poppy vízszűrős kulacs


A Bobble Infuse Tritan műanyag palackok szénszűréssel rendelkeznek, így biztosítva útközben is a klórtól és szerves szennyeződésektől mentes vizet. A szűrő eltávolításával pedig akár ízesített víz készítéséhez is tökéletes: csak töltsd tele vízzel, dobj bele pár menta levelet és gerezdekre vágott citromot vagy ízlésed szerinti gyümölcs darabkákat és kész is az üde frissítő.


Monbento original



Több emeletnyi boldogság. A légmenetesen záródó, BPA-mentes műanyagból készült Monbento Original és Monbento Square dobozokban 2 külön emelet áll a rendelkezésedre az egész napra elegendő finomságok szállítására. Ráadásul mikróhullámú sütőbe és mosogatógépbe is tehetőek az extra kényelemért.


Kis szuperhősöknek


A kicsik számára minden nap egy újabb kaland, ezekhez a felfedezésekhez pedig strapabíró kiegészítőkre van szükség - csak hogy néhányat említsünk: egy kényelmes és praktikus hátizsák és a sok-sok, energiát adó finomságot rejtő uzsonnás doboz és vizes palack. És persze a nagyok már tudják, hogy az sem utolsó szempont, hogy mindezeket milyen minta díszíti, hiszen a kis egyéniségeknek is fontos a stílusos megjelenés.


Kidzroom hátizsákok



A holland Kidzroom márka tényleg tudja, hogy mi kell egy vagány, de közben szupercuki táskához.

Elbűvölőek, praktikusak és környezettudatosak: az újrafelhasznált poliészterből készült táska párnázott vállpántokkal és a könnyű fogás érdekében felső akasztóval van ellátva. A belső részben egy praktikus névtábla kapott helyet és egy gumis kulacstartó zseb is, mely fixen tartja a táskában a palackot. 5 különböző designt találsz a kínálatunkban.



Monbento uzsonnás dobozok




A Monbento Tresor és Gram snack uzsonnás dobozokat a kicsik igényeit szem előtt tartva tervezték: a nyitó és záró kapcsok kifejezetten a kisebb kezekre lettek kifejlesztve, így a nyitás és a zárás tényleg gyerekjáték, légmentesen zárnak és strapabíróak, ráadásul vidám mintákkal és színekben elérhetőek és még hozzá illő kulacsokat is találsz a kínálatunkban, hogy teljes legyen a szett! ;)

Az ötletes, cserélgethető jelvénynek köszönhetően pedig biztos, hogy még akkor sem keveritek majd össze, ha a testvérek vagy legjobb pajtások ugyanolyan designt választottak.





Ha inkább személyesen válogatnál, november 18-tól egészen karácsonyig megtalálsz minket az Allee Bevásárlóközpont földszintjén az alábbi nyitva tartás szerint:

hétfő-szombat: 10:00-21:00

vasárnap: 10:00-19:00