Woodway bambusz termoszbögre 500 ml - Bicycle

-32% Woodway bambusz termoszbögre 500 ml - Bicycle

(A termék raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap.)

Évente több mint 100 milliárd db szintetikus műanyagból készült poharat dobunk el. Ma a műanyag probléma az egyik legnagyobb környezetvédelmi kérdés. Csak gondolkozz! Az egyszer használatos műanyag pohár átlagos élettartama kevesebb, mint 30 perc, de a lebomlása több mint 450 évet vesz igénybe. A WoodWay Take Away bögre egy okos döntés a jobb holnapért! Ez a pohár egy újrafelhasználható többfunkciós pohár, amiből évekig tudod inni kedvenc italodat.

Nincs időd, hogy otthon idd meg a kávédat vagy a teádat? A környezetbarát bambusz utazó bögre kiváló lehetőséget kínál arra, hogy bárhová magaddal vidd italod. A kettős falú szigetelt belső tér kellemesen melegen vagy éppen hidegen tartja a tartalmát . Válassz a többféle dizájn közül, maradj környezettudatos és mindeközben stílusos!

BAMBOO: A bambusz egy fás, évelő örökzöld növény. A bambusz a világ leggyorsabb fejlődő növénye, naponta 60 cm-t nőhet. Növekedése érdekében a bambusz nem igényel peszticideket és más vegyi anyagokat, ezáltal az egyik leghasznosabb és fenntarthatóbb növény a bolygón. A termelési folyamat környezetbarát, mivel a lehető legkevesebb energiát fogyasztják a műanyaggal összehasonlítva. Ez csökkenti a C02 lábnyomát. A bambuszfa rendkívül erős, de ugyanakkor könnyű és sokoldalú. A bambusz termékek hosszú élettartamúak és az egészséget képviselik.

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

  • Gyártó: WoodWay
  • Termék kód: Woodway bambusz termoszbögre 500 ml - Bicycle
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 7.090 Ft
  • 4.790 Ft
  • Nettó ár: 3.772 Ft

Címkék: woodway, bambusz, termoszbögre, környezettudatos, környezetbarát, bicycle