Menü
Kosár

Párátlanító Trotec TTP 1 E - Peltier technológia ultrakompakt páramentesítő, rosszul szellőző, kis terekbe max. 0,22 l/nap, 5 m2

Párátlanító Trotec TTP 1 E - Peltier technológia ultrakompakt páramentesítő, rosszul szellőző, kis terekbe max. 0,22 l/nap, 5 m2
 • Elérhetőség: Elfogyott
 • Termék kód: Trotec TTP 1 E Peltier-párátlanító
15.490 Ft
19.900 Ft
Nettó ár: 12.197 Ft

Peltier-párátlanító Trotec TTP 1 E

Ultrakompakt páramentesítő, rosszul szellőző, kis terekbe max. 0,22 l/nap, 5 m2

(A párátlanító jelenleg nincs raktáron.)
Peltier-párátlanító Trotec TTP 1 E ultrakompakt, dizájnos


Fontos!!! A termékleírás végén piros címsorral adunk egy hasznos szakmai tanácsot, hogy miért és hogyan érdemes eltávolítani a penészt még mielőtt elkezdenénk a páramentesítést! Ezt megelőzően pedig részletesen leírjuk ennek a nagyszerű páramentesítőnek a tulajdonságait:

Optimális szárítási megoldás, időtlen formában

Szép kivitelű Peltier-párátlanító Trotec TTP 1 E Az ultrakompakt TTP 1 E és TTP 2 E peltier-párátlanítókkal a legkisebb helyiségekben is meggyőző eredményeket érhetünk el. Merthogy helyigényük csupán egy cipősdoboz kétharmada, de ezzel ellentétben olyan thermoelektromos technikai felszereltségűek, ami minden körülmények között száraz körülményeket szavatol! A mini-párátlanítók megtisztítják a nedves, dohos helyiségek levegőjét, és élménytelivé varázsolják a lélegzetvételt.
A két mini - páramentesítő csak színében különbözik: technikailag és felépítésüknél fogva azonosak, és kisebb tereket  5 m2-es helyiségméretig, naponta 220 ml-es párátlanító teljesítménnyel tartanak megbízhatóan szárazon. Az egyszerű, elegáns dizájn egyszerűen minden lakó- és munkakörnyeztbe nagyszerűen illeszkedik. Különleges kompaktságuknak hála, a TTP- párátlanítók kiválóan alkalmasak ruhás- és cipősszekrényekbe, gardróbokba, élelmiszer-kamrákba, tárolóhelyiségekbe, vagy kicsi, ablak nélküli vizes blokkos helyiségekbe, ahol nem túl nagy a páralecspódás. De épp ezeken az érzékeny, nedvesedésre hajlamos helyeken szabadítják meg a peltier-párátlanítók hatékonyan a levegőt a felesleges nedvességtől, csökkentik a nyirkosodásból származó nedvességlecsapódást, és akadályozzák meg a penészképződést.
Mivel a párátlanító működése optimálisan energiahatékony, és a peltier-elemnek köszönhetően kifejezetten halk, használata garantáltan nem zavarja az éjszakai nyugalmat. Mindkét TTP-készülék párátlanító üzemmód közben egyszerű kezelhetőségével jeleskedik: csak csatlakoztatjuk a konnektorhoz, bekapcsoljuk, és kész is. Egy jól látható LED-jelzés jól felismerhetően mutatja, hogy működik-e a készülék, és kell-e üríteni a víztartályt. A párátlanító addig működik, míg egy szenzor felismeri, hogy az 500 ml űrtartalmú víztartály megtelt, ezt követően automatikusan kikapcsol. Mihelyst a tartályt ürítettük, a működés automatikusan folytatódik. Beépített légtisztító funkciójának köszönhetően a TTP 1 E, TTP 2 E peltier-párátlanítók kiszűrik az állatszőrök a por és bolyhok egy részét a levegőből.

A TTP 1 E peltier párátlanító készülék különös ismertetőjegyei:  Peltier-párátlanító Trotec TTP 1 E felhasználási területei

 • könnyen kezelhető konstrukció és párátlanító üzemmód

 • kifejezetten könnyű kezelhetőség

 • halk működés

 • a csekély áramfogyasztás miatt kifejezetten energiahatékony

 • a szükséges adaptert TÜV által igazolt minőségben a készülékkel együtt kapja

Az alapfelszereltség része:

 • nagy rugalmasság, az extra kicsi építési módnak köszönhetően

 • modern thermoelektromos peltier-elem (kompresszor és hűtőközeg nélkül)

 • levegőtisztító funkció, mely bizonyos mértékig szűri az állatszőrt, bolyhokat, port Peltier-párátlanító Trotec TTP 1 E kis helyek párátlanítására

 • telítettséget jelző LED fények, kikapcsolási automatikával

 • túlfolyás elleni védelem, kikapcsolási automatikával

 • állapotjelző LED-ek az üzemi státuszról

 • átlátszó víztartály

 • tetszetős, kompakt dizájn, divatos kávébarna szín

 

Így működik a kondenzációs szárító, peltier-technikával

Ennél a párátlanító típusnál is a készülék belsejében szükség van egy hideg felületre, aminek a hőmérséklete a teremhőmérséklet levegőjének harmatpontja alatti, mert csak így tud a levegő páratartalma ezen lecsapódni. Erre a névadó peltier-elem szolgál, ami egy kompakt thermoelektromos átalakító, transzformátor, ami az áram átfolyásának hatására eléri azt, hogy az elem egyik oldala nagyon forró lesz, a másik pedig nagyon hideg. Egy fúvóberendezés beszívja a helyiség levegőjét, és a készülék belsejében a levegő a peltier-elem hideg oldalához lesz elvezetve. Itt a levegő harmatpont alá hűl, a nedvesség lecsapódik és egy tartályba csöpög. Végül a száraz levegőt a forró elemoldal előtt vezetjük el, felveszi annak melegét és a száraz, meleg levegő kiáramlik újra a helyiségbe.

A párátlanító működéséről itt tekinthet meg egy német nyelvű videót:

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez, magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a páramentesítő készüléket. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

A párátlanító készülék műszaki paraméterei:

Párátlanító teljesítmény: max. 0,22 l/nap
Ajánlott helyiségméret: 5 m² / 12,5 m³
Feszültség: 100 - 240 V / 50 - 60 Hz
Névleges áramfelvétel: 0,6 A
Teljesítményfelvétel: max. 0,02 kWTÜV által igazolt minőség
Kábelhossz: 1,4 m
Víztartály: 0,5 l
Hangerő: 35 dB(A)
Méret: 95 x 150 x 220 mm

Súly: 1 kg
Magyar nyelvű használati utasítás

Hasznos javaslat a páramentesítés megkezdése előtt

Új információk, melyekre eddig kevesen gondoltak!

A páramentesítés megkezdése előtt szakszerűen el kell távolítani az összes penészt, mert, ha azt elkezdenénk szárítani, akkor egyrészt a spórák szétszóródnának a levegőbe, másrészt ott maradnának a gombatelepek a felületen. A penészeltávolítás összetett folyamat és nagyon fontos, hogy szakszerűen történjen, és ehhez megfelelő szereket és eszközöket használjunk. A penészeltávolítás megkezdése előtt mindenképpen tájékozódjon a szakszerű folyamatról! Fontos többek között, hogy az eltávolítás során kellőképpen benedvesítse és végig nedvesen tartsa a penészt, különben a takarítás során nagy mennyiségű spóra kerülhet a levegőbe. Tájékozódjon a megfelelő szerekről, azok hatékonyságáról és tartsa be ezek biztonsági utasításait. Használjon védőfelszerelést és közben szellőztessen. (Igény esetén érdemes szakembert hívni a folyamathoz.)  A penészeltávolítás után lehetőleg fesse is le a felületet! A penészmentesítés közben és utána is nagyon alaposan ki kell szellőztetni, majd takarítani az egész lakást. A páramentesítő segítségével ezután penészmenentesen tarthatja a helyiséget.

A páramentesítő belsejének tisztíttatása szakszervizzel

Továbbá időnként világítson be a szűrő mögé a páramentestő belsejébe és, amennyiben vastag lerakódást fedez fel a hűtőbordákon, vagy igény esetén ezt megelőzően bármikor, a párátlanítót küldje vissza hozzánk, vagy más klímatechnikai szakszervizhez belső tisztításra! (Garanciaidőn belül hozzánk.)


Ha elnyerte tetszését a Trotec ultrakompakt, kis méretű, ablak nélküli fürdőszobák, gardróbók, tárolóhelyiségek pára-  és penészmentesítésére kiválóan alkalmas TTP 1E peltier-párátlanító készüléke, kérjük helyezze kosarába!
 

Db:  

 

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
Ingyenes szállítás
15 000 Ft felett ingyen házhozszállítás
Személyes átvétel
Budapest 11. kerület és Törökbálint (itt bolt is van, vásárolhatsz is!)
Magas minőségű termékek
legjobb gyártók, legjobb termékeit találod meg nálunk
Óriási választék
Magyarország legszélesebb választékát kínáljuk