Menü
Kosár

Trotec TTK 127 E - Párátlanító penész megelőzésére max. 50 l/nap, 150 m2-ig - német márka

Trotec TTK 127 E - Párátlanító penész megelőzésére max. 50 l/nap, 150 m2-ig - német márka
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Termék kód: TTK 127 E párátlanító, penészmentesítő
133.990 Ft
129.900 Ft
Nettó ár: 105.504 Ft

Komfort párátlanító - Trotec TTK 127 E - max. 50 l/nap

Legmodernebb komfort, funkcionális dizájn kíséretében

(A párátlanító raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap alatt!)

TTK 127 E nagy teljesítményű párátlanító nagy terekbe

TTK 127 E robusztus, kompakt párátlanítóFontos!!! A termékleírás végén piros címsorral adunk egy hasznos szakmai tanácsot, hogy miért és hogyan érdemes eltávolítani a penészt még mielőtt elkezdenénk a páramentesítést! Ezt megelőzően pedig részletesen leírjuk ennek a nagyszerű páramentesítőnek a tulajdonságait:

Kialakításában jólesően funkcionális, technikai felszereltségében feltőnűen komfortos, árképzés szempontjából pedig kifejezetten visszafogott: a TTK 127 E párátlanító egy készülékben egyesíti ezeket az időtlen értékeket, és mindezeken felül csúcspontként rendelkezik egy extra komfort funkcióval is.

Minden időben optimális helyiség-klíma - mindez egyszerűen, gombnyomásra! A komfort - gombbal felszerelt TTK 127 E páramentesítő a hőmérséklettől fűggően automatikusan szabályozza a páratartalom-értéket, a legkomfortasabb értékre. A környezeti levegőből így naponta maximálisan 50 liternyi nedvességet von el ez a nagy teljesítményű párátlanító, és 150 m2-es helyiségméretig, 375 m3-ig használható. Természetesen a készülék rendelkezik egy higrosztát-vezérlésű párátlanító automatikával is, aminek használatakor célértékként egy fix-érték kiválasztására kerül először sor. A célérték átlépésekor a párátlanító automatikusan bekapcsol, és természetesen energiakímélő módon újra kikapcsol, amint a kívánt célértéket elérték a páraértékek.

A robusztus és kompakt páramentesítő ruhaszárító funkciója gondoskodik a nedves ruhák gyorsabb száradásáról, szőnyegek, padlószőnyegek kiszárításáról, vagy optimálisan szárazon tart cipősszekrényeket, cipőspolcokat is. 

Egyéb komfortos jellemzőinek hála, a TTK 127 E kezelése kifejezetten egyszerű. A párátlanító rendelkezik időzítő funkcióval, kétfokozatú ventilátor funkcióval, automata kikapcsoló funkcióval, ami a túlfolyás ellen nyújt védelmet, valamint egy jól hozzáférhető és könnyen mosható levegőfilterrel.

A nagy kondenzvíztartály űrtartalma 6 liter, ami kellemesen csökkenti az ürítések számát, időközeit. Ezen felül egy külön csatlakozót is beépítettünk a TTK 127 E páramentesítőbe, amin egy cső segítségével az összegyűjtött víz közvetlenül elvezethető. Leginkább tartós üzemeltetés esetén hasznos ez, felügyelet nélküli használatkor, hétvégi házban, vagy csónakon.

Különös ismertetőjegyek: 

 • Kifejezetten egyszerű kezelhetőség TTK 127 E párátlanító nagy víztartállyal

 • Komfort üzemmód, a páratartalom hőmérséklettől függő automata szabályozására, a minden időben optimális helyiségklíma biztosítása érdekében

 • Az aktuális páraértékek kijelzése

 • Ruhaszárító funkció

 • Szűrőtisztítás - kijelzés

 • GS tanúsítvánnyal rendelkező készülék

Már az alapfelszerelés részeként: 

 • Hygrosztát által vezérelt páramentesítő-automatika, a páratartalom valós értékű előválasztásával

 • Választható teljesen automatikus működés vagy állandó üzemmód is

 • A megtelt tartály telítettségi állapotát jelző figyelmeztető lámpa  TTK 127 E párátlanító komfortfunkcióval

 • Kábelfeltekercselés

 • Komfort-funkció

 • Időzítő

 • Két ventilátor-fokozat

 • Automata kikapcsoló a túlfolyás megakadályozására

 • Csatlakozó a lecsapódott pára külső elvezetésére 

A TTK 127 E párátlanító technikai adatai: 

Párátlanítás: max. 50 l/nap (35°C/90% rp.)
Levegőmennyiség:  345 m³/h
Ajánlott terület: 150 nm² / 375 m³
Üzemi hőmérséklet: 5-35 ºCTTK 127 E párátlanító elvezetőcső csatlakozással
Párátlanítás: 30 -  és 100 %-os relatív páratartalom között
Feszültség: 230 V / 50 Hz
Teljesítményfelvétel: 0,78 kW
Víztartály: 6 l 
Zajszint dB (A): 51
Méret: 282 x 392 x 616 mm
Súly: 19,8 kg
Jótállás: 1 év
Magyar nyelvű használati utasítás

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez, magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a párátlanító készüléket. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!
 

Hasznos javaslat a páramentesítés megkezdése előtt

Új információk, melyekre eddig kevesen gondoltak!

A páramentesítés megkezdése előtt szakszerűen el kell távolítani az összes penészt, mert, ha azt elkezdenénk szárítani, akkor egyrészt a spórák szétszóródnának a levegőbe, másrészt ott maradnának a gombatelepek a felületen. A penészeltávolítás összetett folyamat és nagyon fontos, hogy szakszerűen történjen, és ehhez megfelelő szereket és eszközöket használjunk. A penészeltávolítás megkezdése előtt mindenképpen tájékozódjon a szakszerű folyamatról! Fontos többek között, hogy az eltávolítás során kellőképpen benedvesítse és végig nedvesen tartsa a penészt, különben a takarítás során nagy mennyiségű spóra kerülhet a levegőbe. Tájékozódjon a megfelelő szerekről, azok hatékonyságáról és tartsa be ezek biztonsági utasításait. Használjon védőfelszerelést és közben szellőztessen. (Igény esetén érdemes szakembert hívni a folyamathoz.)  A penészeltávolítás után lehetőleg fesse is le a felületet! A penészmentesítés közben és utána is nagyon alaposan ki kell szellőztetni, majd takarítani az egész lakást. A páramentesítő segítségével ezután penészmenentesen tarthatja a helyiséget. 

A páramentesítő belsejének tisztíttatása szakszervizzel

Továbbá időnként világítson be a szűrő mögé a páramentestő belsejébe és, amennyiben vastag lerakódást fedez fel a hűtőbordákon, vagy igény esetén ezt megelőzően bármikor, a párátlanítót küldje vissza hozzánk, vagy más klímatechnikai szakszervizhez belső tisztításra! (Garanciaidőn belül hozzánk.)

Nemcsak napi max. 50 literes párátlanító hatása meggyőző ennek a különösen kényelmesen használható páramentesítőnek, hanem a higrosztát által vezérelt párátlanító automatikával ellátott komfort – funkciós működtetése is. Ha igazán könnyen kezelhető, robusztus és kompakt páramentesítőre vágyik, kifejezetten nagy alapterületű helyiségekben nagy teljesítménnyel használva, vásárlási szándékát jelezve kérjük kattintson a kosár gombra!

Db:

 

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
Ingyenes szállítás
15 000 Ft felett ingyen házhozszállítás
Személyes átvétel
Budapest 11. kerület és Törökbálint (itt bolt is van, vásárolhatsz is!)
Magas minőségű termékek
legjobb gyártók, legjobb termékeit találod meg nálunk
Óriási választék
Magyarország legszélesebb választékát kínáljuk