Menü
Kosár

Párátlanító Trotec TTP 10 E Peltier-párátlanító - ultrakompakt páramentesítő, max. 0,75 l/nap, 10 m2

Párátlanító Trotec TTP 10 E Peltier-párátlanító - ultrakompakt páramentesítő, max. 0,75 l/nap, 10 m2
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Termék kód: Trotec TTP 10 E Peltier-párátlanító
32.900 Ft
34.990 Ft
Nettó ár: 25.906 Ft

Peltier-párátlanító Trotec TTP 10 E

Ultrakompakt páramentesítő, rosszul szellőző, kis terekbe max. 0,75 l/nap, 10 m2

(A termékraktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap alatt)
Peltier-párátlanító Trotec TTP 10 E dizájnos, elegáns

Fontos!!! A termékleírás végén piros címsorral adunk egy hasznos szakmai tanácsot, hogy miért és hogyan érdemes eltávolítani a penészt még mielőtt elkezdenénk a páramentesítést! Ezt megelőzően pedig részletesen leírjuk ennek a nagyszerű páramentesítőnek a tulajdonságait:

Komfortos páramentesítő megoldás, kisebb helyiségekbe

Könnyen kezelhető Peltier-párátlanító Trotec TTP 10 E A kompakt TTP 10 E peltier-párátlanító vonzó páramentesítő teljesítményét visszafogott dizájnnal kombinálja, amivel minden környezetben jól mutat. Innovatív thermoelektronikus technológiájának köszönhetően pedig naponta 750 ml-es párátlanító teljesítményével kisebb tereket  10 m2-es helyiségméretig tart megbízhatóan szárazon.
Ideális elhelyezési területe ennek a peltier-párátlanítónak ruhás- és cipősszekrényekben, gardróbokban, élelmiszer-kamrákban, tárolóhelyiségekben lehet, valamint kicsi, ablak nélküli vizes blokkos helyiségekben is. A lakás épp ezeken az érzékeny, nedvesedésre hajlamos helyein szabadítják meg a peltier-párátlanítók hatékonyan a levegőt a felesleges nedvességtől, csökkentik a nyirkosodásból származó páralecsapódást, és akadályozzák meg a penészképződést.
Egy telítettséget jelző figyelmeztető fényjelzés jelzi idejében, ha a 2 l űrtartalmú víztartály megtelt, és az automatikus kikapcsolás akadályozza meg a tartály túlfolyását.
Beépített légtisztító funkciójának köszönhetően a TTP 10 E peltier-párátlanítók kiszűrik az állatszőrök, a por és a bolyhok egy részét a levegőből. Ehhez a filter kivehető, könnyen tisztítható és újra használható. 
Mivel a párátlanító működése optimálisan energiahatékony, és a peltier-elemnek köszönhetően kifejezetten halk, használata garantáltan nem zavarja az éjszakai nyugalmat. Ezen felül a TTP 10 E peltier - párátlanító készülék párátlanító üzemmódban egyszerű kezelhetőségével jeleskedik: csak csatlakoztatjuk a konnektorhoz, bekapcsoljuk, és már működik is. Egy fogantyú könnyíti meg a párátlanító áthelyezését, vagy a felhasználási hely megváltoztatását.

A TTP 10 E peltier párátlanító készülék különös ismertetőjegyei:  TTP 10 E peltier párátlanító felhasználási területei

 • egyszerű párátlanító üzemmód

 • levegőtisztító funkció: tisztít állatszőrt, bolyhokat, port

 • kifejezetten halk működés

 • a csekély áramfogyasztás miatt kifejezetten energiahatékony

 • TÜV által igazolt minőség: garancia a magas minőségre, biztonságra és jól használhatóságra

A használat során jelentkező előnyök:

 • Rosszul szellőző helyiségek, ruhás- és cipősszekrények, gardróbok, élelmiszer-kamrák, tárolóhelyiségek, vagy kicsi, ablak nélküli vizes blokkos helyiségek szárazon tartására alkalmas

 • nagy rugalmasság, az extra kicsi építési módnak köszönhetően

 • modern thermoelektromos peltier-elem (kompresszor és hűtőközeg nélkül)  Peltier-párátlanító Trotec TTP 10 E mosható filterrel

 • levegőtisztító funkció szűri az állatszőr, a  bolyhok és a por egy részét

 • telítettséget jelző LED fény, kikapcsolási automatikával

 • kivehető levegőfilter

 • túlfolyás elleni védelem, kikapcsolási automatikával

 • állapotjelző LED az üzemi státuszról

 • átlátszó víztartály

 • tetszetős, kompakt dizájn, fehér szín

Így működik a kondenzációs szárító, peltier-technikával Peltier elvvel működő párátlanító TTP 10 E

Ennél a párátlanító típusnál is a készülék belsejében szükség van egy hideg felületre, aminek a hőmérséklete a teremhőmérséklet levegőjének harmatpontja alatti, mert csak így tud a levegő páratartalma ezen lecsapódni. Erre a névadó peltier-elem szolgál, ami egy kompakt thermoelektromos átalakító, transzformátor, ami az áram átfolyásának hatására eléri azt, hogy az elem egyik oldala nagyon forró lesz, a másik pedig nagyon hideg. Egy fúvóberendezés beszívja a helyiség levegőjét, és a készülék belsejében a levegő a peltier-elem hideg oldalához lesz elvezetve. Itt a levegő harmatpont alá hűl, a nedvesség lecsapódik és egy tartályba csöpög. Végül a száraz levegőt a forró elemoldal előtt vezetjük el, felveszi annak melegét és a száraz, meleg levegő kiáramlik újra a helyiségbe.

A peltier-párátlanító működéséről itt talál egy német nyelvű videót:

 

Kockákockázatmentes vásárlászatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez, magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a páramentesítő készüléket. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

A TTP 10 E peltier párátlanító műszaki paraméterei:

Párátlanító teljesítmény: max. 0,75 l/nap Peltier-párátlanító Trotec TTP 10 E 2 literes átlátszó tartállyal
Ajánlott helyiségméret: 10 m² / 25 m³
Feszültség: 220 - 240 V / 50 - 60 Hz
Névleges áramfelvétel: 2,5 A
Teljesítményfelvétel: max. 0,07 kW
Kábelhossz: 1,4 m
Víztartály: 2 l
Hangerő: 45 dB(A)
Méret: 130 x 220 x 370 mm

Súly: 2 kg
Magyar nyelvű használati utasítás

Hasznos javaslat a páramentesítés megkezdése előtt

Új információk, melyekre eddig kevesen gondoltak!

A páramentesítés megkezdése előtt szakszerűen el kell távolítani az összes penészt, mert, ha azt elkezdenénk szárítani, akkor egyrészt a spórák szétszóródnának a levegőbe, másrészt ott maradnának a gombatelepek a felületen. A penészeltávolítás összetett folyamat és nagyon fontos, hogy szakszerűen történjen, és ehhez megfelelő szereket és eszközöket használjunk. A penészeltávolítás megkezdése előtt mindenképpen tájékozódjon a szakszerű folyamatról! Fontos többek között, hogy az eltávolítás során kellőképpen benedvesítse és végig nedvesen tartsa a penészt, különben a takarítás során nagy mennyiségű spóra kerülhet a levegőbe. Tájékozódjon a megfelelő szerekről, azok hatékonyságáról és tartsa be ezek biztonsági utasításait. Használjon védőfelszerelést és közben szellőztessen. (Igény esetén érdemes szakembert hívni a folyamathoz.)  A penészeltávolítás után lehetőleg fesse is le a felületet! A penészmentesítés közben és utána is nagyon alaposan ki kell szellőztetni, majd takarítani az egész lakást. A páramentesítő segítségével ezután penészmenentesen tarthatja a helyiséget.

A páramentesítő belsejének tisztíttatása szakszervizzel

Továbbá időnként világítson be a szűrő mögé a páramentestő belsejébe és, amennyiben vastag lerakódást fedez fel a hűtőbordákon, vagy igény esetén ezt megelőzően bármikor, a párátlanítót küldje vissza hozzánk, vagy más klímatechnikai szakszervizhez belső tisztításra! (Garanciaidőn belül hozzánk.)


Ha elnyerte tetszését a Trotec ultrakompakt, 10 m2-es helyiségméretig gardróbókat, kamrákat, tárolóhelyiségeket megbízhatóan és halkan szárazon tartó TTP 10 E peltier-párátlanító készüléke, kérjük helyezze kosarába!
 

Db:  

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
Ingyenes szállítás
15 000 Ft felett ingyen házhozszállítás
Személyes átvétel
Budapest 11. kerület és Törökbálint (itt bolt is van, vásárolhatsz is!)
Magas minőségű termékek
legjobb gyártók, legjobb termékeit találod meg nálunk
Óriási választék
Magyarország legszélesebb választékát kínáljuk