Menü
Kosár

LittleLife

Gyártó: LittleLife Termék kód: LittleLife hátizsák - 3D unikornis / Kicsi
LittleLife gyerek hátizsák egyszarvú mintával 1-3 éves korosztálynak! Ha a gyermeked egyszarvú rajongó, akkor nagy öröm lesz számára az egyszarvú hátizsák! Bárhová elviheti magával, kirándulásra, a mamához, bölcsibe/oviba. Ez az aranyos táska szuper könnyű és kényelmes viselet, és mindent hordhat benne, amire csak szükséged van. Ajánlott korosztály: 1-3 év, de ha már elindult (9-10 hónaposan) is ajánljuk a viseletét. A hozzácsatolható gyerek póráz lecsatolható, ha nem szeretnéd használni.   Jellemzők:   Top fogantyú és gyerek póráz, így nem szalad el a manód Kivehető kantár Zippzáras r..
10.990 Ft
Nettó ár:8.654 Ft
Gyártó: LittleLife Termék kód: LittleLife Gyerek Hátizsák - Dino - 1-3 év
  LittleLife angol világmárka már Magyarországon is!  Ez az aranyos táska szuper könnyű és kényelmes viselet, és mindent hordhatsz benne, amire csak szükséged van, bárhova magaddal viheted Korosztály: 1-3 év     Jellemzők: Top fogantyú és gyerek póráz, így nem szalad el a manód  Kivehető kantár Zippzáras rekesz Táska belsejében címke a névnek Állítható párnázott vállpántok Mellkasi öv, hogy megakadályozza, hogy a táska lecsússzon Megfelel az EN 13210-2004 biztonsági szabványnak Méretek: 14*18*23 cm, 200 g    ..
9.990 Ft
Nettó ár:7.866 Ft
Gyártó: LittleLife Termék kód: LittleLife Gyerek Hátizsák - Dino/ Nagy 3 éves kortól
(A termék raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap.)   LittleLife angol világmárka már Magyarországon is! A gyermeked kinőtte a kedvenc LittleLife hátizsákját, de nem kell, hogy megváljon egy régi barátjától. A nagy méretű LittleLife hátizsákban 2 belső zseb található, állítható vállpánttal és mellkasi övvel. A hosszú zippzár könnyen nyitható és a táska belsejébe a név beírható. Korosztály: akár már 3 éves kortól    Jellemzők: Kapacitás: 6 liter Zippzáras rekesz Táska belsejében címke a névnek Állítható vállpántok és nagy fogantyú a táska tetején Mellkasi öv, hogy megakadályozza, hogy..
10.990 Ft
Nettó ár:8.654 Ft
Gyártó: LittleLife Termék kód: LittleLife hátizsák -unikornis / Kicsi
LittleLife gyerek hátizsák egyszarvú mintával 1-3 éves korosztálynak! Ha a gyermeked egyszarvú rajongó, akkor nagy öröm lesz számára az egyszarvú hátizsák! Bárhová elviheti magával, kirándulásra, a mamához, bölcsibe/oviba. Ez az aranyos táska szuper könnyű és kényelmes viselet, és mindent hordhat benne, amire csak szükséged van. Ajánlott korosztály: 1-3 év, de ha már elindult ..
9.990 Ft
Nettó ár:7.866 Ft
Gyártó: LittleLife Termék kód: LittleLife hátizsák - unikornis / Nagy
(A termék raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap.)   LittleLife gyerek hátizsák egyszarvú mintával 3 éves kortól! Ha a gyermeked egyszarvú rajongó, akkor nagy öröm lesz számára az egyszarvú hátizsák! Bárhová elviheti magával, kirándulásra, a mamához, oviba. Ez az aranyos táska szuper könnyű és kényelmes viselet, és mindent hordhat benne, amire csak szükséged van. A nagy méretű LittleLife hátizsák állítható vállpánttal és mellkasi övvel. A hosszú zippzár könnyen nyitható és a táska belsejébe a név beírható.   Ajánlott korosztály: 3 éves kortól.     Jellemzők: Kapacitás: 6 liter Zip..
10.990 Ft
Nettó ár:8.654 Ft
Gyártó: LittleLife Termék kód: LittleLife Gyerek hátizsák - Katica/ 1-3 év
(A termék raktáron van kiszállítás 1-3 nap alatt!)   LittleLife angol világmárka már Magyarországon is!  Ez az aranyos táska szuper könnyű és kényelmes viselet, és mindent hordhatsz benne, amire csak szükséged van. Korosztály: 1-3 év   Jellemzők: Top fogantyú és gyerek póráz, így nem szalad el a manód  Kivehető kantár Zippzáras rekesz Táska belsejében címke a névnek Állítható párnázott vállpántok Mellkasi öv, hogy megakadályozza, hogy a táska lecsússzon Megfelel az EN 13210-2004 biztonsági szabványnak Méretek: 14*18*23 cm, 200 g      ..
9.990 Ft
Nettó ár:7.866 Ft
Gyártó: LittleLife Termék kód: LittleLife Gyerek Hátizsák - Krokodil / Kicsi - 1-3 év
LittleLife angol világmárka már Magyarországon is!  Ez az aranyos táska szuper könnyű és kényelmes viselet, és mindent hordhatsz benne, amire csak szükséged van. Korosztály: 1-3 év       Jellemzők: Top fogantyú és gyerek póráz, így nem szalad el a manód  Kivehető kantár Zippzáras rekesz Táska belsejében címke a névnek Állítható párnázott vállpántok Mellkasi öv, hogy megakadályozza, hogy a táska lecsússzon Megfelel az EN 13210-2004 biztonsági szabványnak Méretek: 14*18*23 cm, 200 g    ..
9.990 Ft
Nettó ár:7.866 Ft
Gyártó: LittleLife Termék kód: LittleLife Gyerek Hátizsák - Mentő - 1-3 év
LittleLife angol világmárka már Magyarországon is!  Ez az aranyos táska szuper könnyű és kényelmes viselet, és mindent hordhatsz benne, amire csak szükséged van, bárhova magaddal viheted   Korosztály: 1-3 év   Jellemzők: Top fogantyú és gyerek póráz, így nem szalad el a manód  Kivehető kantár Zippzáras rekesz Táska belsejében címke a névnek Állítható párnázott vállpántok Mellkasi öv, hogy megakadályozza, hogy a táska lecsússzon Megfelel az EN 13210-2004 biztonsági szabványnak Méretek: 14*18*23 cm, 200 g  ..
11.990 Ft
Nettó ár:9.441 Ft
Gyártó: LittleLife Termék kód: LittleLife Gyerek Hátizsák - Mickey - 1-3 év
LittleLife angol világmárka már Magyarországon is!  Ez az aranyos táska szuper könnyű és kényelmes viselet, és mindent hordhatsz benne, amire csak szükséged van. Korosztály: 1-3 év       Jellemzők: Top fogantyú és gyerek póráz, így nem szalad el a manód Kivehető kantár Zippzáras rekesz Táska belsejében címke a névnek Állítható párnázott vállpántok Mellkasi öv, hogy megakadályozza, hogy a táska lecsússzon Megfelel az EN 13210-2004 biztonsági szabványnak Méretek: 14*18*23 cm, 200 g  ..
11.490 Ft
Nettó ár:9.047 Ft
Gyártó: LittleLife Termék kód: LittleLife Gyerek Hátizsák - Minnie/ Piros - 1-3 év
LittleLife angol világmárka már Magyarországon is! Ez az aranyos táska szuper könnyű és kényelmes viselet, és mindent hordhatsz benne, amire csak szükséged van. Korosztály: 1-3 év     Jellemzők: Top fogantyú és gyerek póráz, így nem szalad el a manód Kivehető kantár Zippzáras rekesz Táska belsejében címke a névnek Állítható párnázott vállpántok Mellkasi öv, hogy megakadályozza, hogy a táska lecsússzon Megfelel az EN 13210-2004 biztonsági szabványnak Méretek: 14*18*23 cm, 200 g..
11.490 Ft
Nettó ár:9.047 Ft
Gyártó: LittleLife Termék kód: LittleLife Gyerek Hátizsák - Minnie/ Rózsaszín/ Kicsi
  LittleLife angol világmárka már Magyarországon is! A gyermeked kinőtte a kedvenc LittleLife hátizsákját, de nem kell, hogy megváljon egy régi barátjától. A nagy méretű LittleLife hátizsákban 2 belső zseb található, állítható vállpánttal és mellkasi övvel. A hosszú zippzár könnyen nyitható és a táska belsejébe a név beírható.   Korosztály: 1-3 éves korig   Jellemzők:   Kapacitás: 6 liter, top fogantyú Zippzáras rekesz (2 belső zseb) Táska belsejében címke a névnek Állítható vállpántok és nagy fogantyú a táska tetején Mellkasi öv, hogy megakadályozza a táska lecsúszását Megf..
11.490 Ft
Nettó ár:9.047 Ft
Gyártó: LittleLife Termék kód: LittleLife Gyerek Hátizsák - Minnie/ Rózsaszín/ Nagy
LittleLife angol világmárka már Magyarországon is! A gyermeked kinőtte a kedvenc LittleLife hátizsákját, de nem kell, hogy megváljon egy régi barátjától. A nagy méretű LittleLife hátizsákban 2 belső zseb található, állítható vállpánttal és mellkasi övvel. A hosszú zippzár könnyen nyitható és a táska belsejébe a név beírható.   Korosztály: akár már 3 éves kortól   Jellemzők:   Kapacitás: 6 liter, top fogantyú Zippzáras rekesz (2 belső zseb) Táska belsejében címke a névnek Állítható vállpántok és nagy fogantyú a táska tetején Mellkasi öv, hogy megakadályozza a táska lecsúszását ..
12.490 Ft
Nettó ár:9.835 Ft
Mutasd 1 tól 12 -ig 28 (3 oldalakat)