Menü
Kosár

Kiegészítők

Termék kód: Bambusz szívószál
  tartós kialakítás – a bambusz szívószálak többször használhatóak rozsdamentes acél tisztítókefével – minden csomagban találsz 1 db acél tisztítókefét, amivel tökéletesen el tudod mosni a szívószálakat mosogatógépben is tisztítható – nyugodtan kezeld úgy, mint egy átlagos evőeszközt 100%-ban lebomló, bambuszból kész&u..
2.990 Ft
Nettó ár:2.354 Ft
Termék kód: Camelbak Eddy+ Kids - színes csutora
Az elhasználódott, elszakadt Camelbak Eddy Kids csutorája? Itt a megoldás!   A tartalék Camelbak Eddy Kids csutora most külön is megvásárolható!   A termék a következő színekben elérhető: átlátszó, kék, narancs, rózsaszín. Az ár 4 db színes csutorát foglal magában!!! Figyelem!!! A termék csak az Eddy+ Kids kulacsokhoz használható. Eddy Kids kulacshoz csak az új sz&iac..
4.460 Ft 5.960 Ft
Nettó ár:3.512 Ft
Termék kód: Camelbak Eddy felnőtt kulacs pót szipka, csutora
Az elhasználódott, elszakadt Camelbak szelep vagy csutorája? Itt a megoldás. A tartalék Camelbak Eddy és Groove szelep és csutora most külön is megvásárolható! ( A termék raktáron van, szállítás 1-3 munkanap alatt.)   Csutora kiegészítő CamelBak ivózsákokhoz. Csak ráharapsz és szívod ennyire egyszerű.  A csutora lehetővé teszi, a folyadék utánpótlást még a legrázósabb helyzetekben is amikor nincs szabad kezünk hogy kulacsokkal bajlódjunk.   A termék a következő színekben elérhető: átlátszó, zöld, lila, rózsaszín, világoskék és sötétkék – kérnénk rendeléskor a megjegyzés rovatba tüntess..
1.490 Ft
Nettó ár:1.173 Ft
Termék kód: Camelbak Bottle Brush Kit - kulacs tisztító szett
(A termék raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap alatt)   A termék segítségével könnyen tisztán tudja tartani a folyadéktartályokat valamint a folyadékcsövet, csutorát egyaránt. A csomag tartalmaz: 1 db kefét a folyadéktartályhoz, valamint 1 db kefét a folyadékcsőhöz, csutorához, szipkához.    ..
3.990 Ft
Nettó ár:3.142 Ft
Termék kód: Camelbak Carry Cap - Kulacstető kupakkal
(A termék raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap alatt) A Carry Cap kulacstető ivónyílása nagy folyadékáramlást biztosít mindenféle szivárgás nélkül. Könnyen tisztítható és a fülének köszönhetően könnyen hordozható.  Nem utolsó sorban pedig a Carry Cap kupak kompatibilis a Chute Mag, az Eddy® és a Hot Cap kulacsokhoz, így egyszerűen tudod variálni a különböző kulacsokat.      ..
2.900 Ft
Nettó ár:2.283 Ft
Termék kód: Camelbak Chute Mag - Kulacstető kupakkal
  A Chute® Mag kulacstető ivónyílása nagy folyadékáramlást biztosít mindenféle szivárgás nélkül. Ez az univerzális kupak mágneses felsőrészekkel rendelkezik, amely megkönnyíti a kupak nyitását és zárását, valamint ivás közben sincs útban. Könnyen tisztítható és a fülének köszönhetően könnyen hordozható.  Nem utolsó sorban pedig a Chute..
2.900 Ft
Nettó ár:2.283 Ft
Termék kód: Camelbak Eddy + 1 db-os csutora és szívószál
(A termék jelenleg raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap) Camelbak Eddy+ palackok tartalékszelepe és szívócsöve. BPA mentes orvosi szilikon szelep BPA mentes polietilén cső Kompatibilis az összes  Eddy+ kulaccsal Könnyen mosható, tisztítható   A feltüntetett ár 1 db szelepre és 1 db szívócsőre vonatkozik!   ..
1.990 Ft
Nettó ár:1.567 Ft
Termék kód: Camelbak Eddy 1 db-os csutora és szívószál
Camelbak Eddy palackok tartalékszelepe és szívócsöve. BPA mentes orvosi szilikon szelep BPA mentes polietilén cső Kompatibilis az összes Eddy kulaccsal Könnyen mosható, tisztítható   A feltüntetett ár 1 db szelepre és 1 db szívócsőre vonatkozik! ..
1.990 Ft
Nettó ár:1.567 Ft
Termék kód: Camelbak Eddy+ - Kulacstető szívószállal és csutorával
    A továbbfejlesztett harapószelep-konstrukciónk 25% -kal nagyobb áramlást biztosít. Az univerzális kupak szivárgásmentes, ha zárva van, és kiömlésbiztos, ha nyitva van. Praktikus hordozófogantyúval rendelkezik, és kompatibilis a Chute® Mag és a Hot Cap kulacsokhoz, termoszokhoz.        ..
2.900 Ft
Nettó ár:2.283 Ft
Termék kód: Camelbak Eddy+ Kids - színes csutora és szívószál
(A termék jelenleg raktáron van, várható kiszállítás 1-3 munkanap.) Elhasználódott, elszakadt a Camelbak Eddy+ Kids kulacsában lévő csutora és szívószál? Itt a megoldás! A tartalék Camelbak Eddy+ Kids 4db-os csutora szett most 2db szívószállal is megvásárolható! A termék a következő színekben elérhető 2db szívószállal: átlátszó, kék, narancs, róz..
5.290 Ft
Nettó ár:4.165 Ft
Termék kód: Camelbak Eddy+ Kids - pót csutora és szívószál
  Az elhasználódott, elszakadt Camelbak Eddy Kids szívószála vagy csutorája? Itt a megoldás.   A tartalék Camelbak Eddy+ Kids szívószál és csutora most egyben is megvásárolható! Az ár 1 db csutorát és egy 1 db szívószálat foglal magába! A csutora és szívószál együtt használható az Eddy Kids valamint az Eddy Kids+ kulacs tetőkhöz egyaránt!    ..
2.190 Ft
Nettó ár:1.724 Ft
Termék kód: Camelbak Eddy Kids - pót csutora és szívószál
  Elhasználódott, elszakadt Camelbak Eddy Kids avagy Eddy Kids+ szívószála vagy csutorája? Itt a megoldás.   A tartalék Camelbak Eddy Kids szívószál és csutora most egyben is megvásárolható! Az ár 2 db csutorát és 2 db szívószálat foglal magába! A csutora és szívószál együtt használható az Eddy Kids kulacstetőkhöz valamint az Eddy Kids+ tetőkh&o..
3.990 Ft 4.190 Ft
Nettó ár:3.142 Ft
Mutasd 1 tól 12 -ig 76 (7 oldalakat)