Kambukka Etna Parrots 300ml termoszbögre

-17% Kambukka Etna Parrots 300ml termoszbögre

Az asztalod jobbat érdemel

A Kambukka Etna termoszbögrék forró kávéval kínálnak, mikor küzdesz, hogy ébren maradj a munkahelyeden, vagy jéghideg italt nyújtanak egy kemény edzés után. 

Italodat 5 órán át  (300 ml) vagy 9 órán át (500 ml) melegen tartja és hidegen pedig 11 órát a 300 ml-es, 18 órát az 500 ml-es termosz. Teljesen csepegés mentes. 

3 az 1-ben funkciójú tetővel rendelkezik, mely lehetővé teszi a folyamatosan nyitott, a zárt és a gomb nyomásakor nyitott funkciót. Ezzel biztosítja minden szituációban a könnyed használatot. Szaladsz a busz után éppen? Használd a gombnyomásra nyíló funkciót. Ha épp nyugodtan üldögélsz az irodában, akkor a tökéletes választás az állandóan nyitott állapot - így mint egy pohárból, úgy tudsz inni. A zárt funkció pedig ha épp úton vagy! 100% táskabiztos!

Aggódsz, hogy nehéz lesz tisztítani a termoszbögréd? Az Etna kupakját beteheted a mosogatógépbe is! Könnyen szétszedhető a teteje, köszönhetően a Snapclean technológiának, így minden rész pillanatok alatt elmosható és hamar kiszárítható. Csak összenyomod, és kihúzod. Így egy csepp kávé, tea vagy sport ital sem marad a kupakban!

A Kambukka termékek nagy újdonsága az univerzális tető, így kedvednek megfelelően cserélgetheted a különböző Kambukkáid tetejét, bárhogy, ahogy akarod, hiszen az összes Kambukka tető bírja a magas hőmérsékletet is.

- magassága: 15. 3 cm

- magassága tető nélkül: 11.6 cm

- legnagyobb átmérő: 7.1 cm

- CSAK a kupak tehető be a mosogatógépbe! Az alsó részt, a festett felület miatt kézzel mosd el!

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

  • Gyártó: Kambukka
  • Termék kód: Kambukka Etna Parrots 300ml
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 11.990 Ft
  • 9.990 Ft
  • Nettó ár: 7.866 Ft