Menü
Kosár

Trek'n Eat gyorsételek, tartós élelmiszerek

Gyorsan elkészíthető ételek nem csak túrázáshoz!

 

Tápláló tartós élelmiszerek, melyek könnyen és gyorsan elkészíthetőek. Kevés helyet foglalnak és hosszan eltarthatók, így kifejezetten jók túlélő élelmiszernek is, ha szeretnénk mindenre felkészülni.

 

A termékek liofilizálással, azaz fagyasztva szárítással készülnek, mely eljárás során nedvességük nagy részét elvesztik. Így nagyon könnyűvé vállnak, és fogyasztás előtt csak a folyadékot kell bennük pótolni. 

 

Vihetünk magunkkal utazásra, túrázásra, vagy lerakhatjuk a pincébe, bármilyen vészhelyzet, vagy karantén esetére. 

 

 

Termék kód: Trek'n Eat gyorsétel - Beef Stroganoff with Rice
Trek'n Eat gyorsétel - Beef Stroganoff with Rice leírása: Stroganoff bélszín rizzsel  Ízletes és kiadós, gluténmentes gyorsétel. Főzés után, fagyasztva szárítják, azaz liofilizálják az elkészült ételt. Így kevés helyet foglal és még az eredeti íze is megmarad az ételeknek. A fagyasztás-szárítás folyamat megtartja az összes hozzávalóban a természetes vitaminokat és ásványi anyagokat. Ezzel az eljárással a nedvességtartalom nagy részét eltávolítják, melynek eredménye a jelentős súlycsökkenés és a hosszú szavatossági idő. Elkészítése: Tépd le a perforálásnál a tasak tetejét Add hozzá a me..
2.690 Ft
Nettó ár:2.118 Ft
Termék kód: Trek'n Eat gyorsétel - Chana Masala
Trek'n Eat gyorsétel - Chana Masala leírása:  Indiai fűszeres csicseriborsó Főzés után, fagyasztva szárítják, azaz liofilizálják az elkészült ételt. Így kevés helyet foglal és még az eredeti íze is megmarad az ételeknek. A fagyasztás-szárítás folyamat megtartja az összes hozzávalóban a természetes vitaminokat és ásványi anyagokat. Ezzel az eljárással a nedvességtartalom nagy részét eltávolítják, melynek eredménye a jelentős súlycsökkenés és a hosszú szavatossági idő. Elkészítése: Tépd le a perforálásnál a tasak tetejét Add hozzá a megfelelő mennyiségű forró vizet (360 ml) Keverd össz..
2.590 Ft
Nettó ár:2.039 Ft
Termék kód: Trek'n Eat gyorsétel - Gourmet Forest Stew with Meat
Trek'n Eat gyorsétel - Gourmet Forest Stew with Meat leírása: Gourmet erdei pörkölt hússal és tésztával Ízletes és kiadós gyorsétel, gombával és hagymával. A tésztával kiegészülve ez a Trek'N Eat étel minimális súly mellett elegendő szénhidráthoz juttatja szervezeted. Főzés után, fagyasztva szárítják, azaz liofilizálják az elkészült ételt. Így kevés helyet foglal és még az eredeti íze is megmarad az ételeknek. A fagyasztás-szárítás folyamat megtartja az összes hozzávalóban a természetes vitaminokat és ásványi anyagokat. Ezzel az eljárással a nedvességtartalom nagy részét eltávolítják, melyn..
2.890 Ft
Nettó ár:2.276 Ft
Termék kód: Trek'n Eat gyorsétel - Mexican Style Quinoa - mexikói quinoa
  Trek'n Eat gyorsétel - Mexican Style Quinoa leírása: Glutén- és laktózmentes, vegán gyorsétel. Főzés után, fagyasztva szárítják, azaz liofilizálják az elkészült ételt. Így kevés helyet foglal és még az eredeti íze is megmarad az ételeknek. A fagyasztás-szárítás folyamat megtartja az összes hozzávalóban a természetes vitaminokat és ásványi anyagokat. Ezzel az eljárással a nedvességtartalom nagy részét eltávolítják, melynek eredménye a jelentős súlycsökkenés és a hosszú szavatossági idő. Elkészítése: Tépd le a perforálásnál a tasak tetejét Add hozzá a megfelelő mennyiségű forró vizet..
3.090 Ft
Nettó ár:2.433 Ft
Termék kód: Trek'n Eat gyorsétel - Scrambled Eggs with Onions
Trek'n Eat gyorsétel -Scrambled Eggs with Onions - hagymás tojásrántotta Főzés után, fagyasztva szárítják, azaz liofilizálják az elkészült ételt. Így kevés helyet foglal és még az eredeti íze is megmarad az ételeknek. A fagyasztás-szárítás folyamat megtartja az összes hozzávalóban a természetes vitaminokat és ásványi anyagokat. Ezzel az eljárással a nedvességtartalom nagy részét eltávolítják, melynek eredménye a jelentős súlycsökkenés és a hosszú szavatossági idő. Elkészítése: Keverd össze a zacskó tartalmát 185 ml hideg vízzel és süsd meg egy serpenyőben Összetevők: 45% tojáspor..
1.790 Ft
Nettó ár:1.409 Ft
Mutasd 1 tól 5 -ig 5 (1 oldalakat)