Camelbak Eddy+ Kids (2020) - Doodle Sport - gyerek kulacs - 400ml

Camelbak Eddy+ Kids (2020) - Doodle Sport - gyerek kulacs - 400ml

(A termék raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap alatt.)

 

A világszerte népszerű Camelbak kulacsok már Magyarországon is kaphatóak!

A Camelbak gyár kifejezetten a kis gyerek kezekre tervezte ezeket a kulacsokat. Pici ujjakkal is könnyen nyitható, zárható a szelep. 

A szabadalmaztatott Camelbak szelep rendszernek (CamelBak Big Bite™) köszönhetően, mely egy szárcsőből és egy elzárószelep kombinációjából áll, könnyű ivást biztosít a gyerekek számára. 

A kupak szétszedhető, így könnyű tisztítani, minden alkatrész mosható mosogatógépben (felső tárolóban, alacsony hőfokon). Biztonságos felsőrész, mely nem tartalmaz apró darabokat.

 

A Camelbak gyártó legújabb szériás kulacsai, az Eddy+ Kids kulacsok tervezésénél és gyártásánál mégjobban odafigyeltek a felhasznált anyagokra, így ezt a szériát már 10%-ban megújuló növényi alapú anyagból készítik!

 

Természetesen ez a 2020-as széria is teljesen csepegésmentes!

Ha a gyerek esetleg elrágja, elhasználja csutorát, akkor lehet hozzá külön is vásárolni újat. Csak külön csutorát, vagy csutorát és szívószálat is, így hosszú éveken át lehet mindennapi társ a kulacs.

 

Főbb információk:

Űrtartalom: 400 ml

A kimagaslóan magas minőségű Tritan ™ anyag, melyből a kulacs készül, íz és szagmentes, ellenáll a szennyeződéseknek, 10%-ban megújuló növényi alapanyagból készül

BPA,BPF,BPS mentes

Csepegésmentes záródás

Cserélhető szívószál és csutora

Használata 3 éves kortól ajánlott! (Kisebb gyermekek is bátran használhatják, ismerünk több egy évest is, akinek ilyen van és szereti!)

 

 

 

 

 

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

  • Gyártó: Camelbak
  • Termék kód: Camelbak Eddy+ Kids (2020)- Doddle Sport
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 5.990 Ft
  • Nettó ár: 4.717 Ft