Camelbak Podium Dirt biciklis kulacs csutora kupakkal - Lime szinben - 620 ml

-9% Camelbak Podium Dirt biciklis kulacs csutora kupakkal - Lime szinben - 620 ml

(A termék raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap alatt!)

 

Camelbak Podium Dirt Series kulacsot azoknak a vásárlóinknak szánjuk, akik nem félnek attól, hogy a sportolás során összekoszolják magukat. A kulacs egy védőkupakkal van ellátva, mely megakadályozza a sár és a kosz érintkezését a csutorával. Amennyiben MTB kerékpárral járod a terepet, akkor ezt a kulacsot biztosan értékelni fogod. 

 

 

A sárvédett kialakításnak köszönhetően a kulacs csutorája tiszta marad, még a legsárosabb vagy a legporosabb körülmények között is.

Tökéletes MTB versenyzőknek vagy azoknak, akik nagyon sáros körülmények között járják a terepet. A Podium Dirt Series kulacs speciális kialakítással rendelkezik, amely megóvja a kulacsot a szennyeződésektől, a portól, a sártól és a legyektől. 

A Podium® Dirt sorozat a prémium kerékpárosoknak a kulacsa, akik elsősorban a teljesítményt és a funkcionalitást helyezik előtérbe.  Az összes CamelBak Podium palackhoz hasonlóan könnyen préselhető kialakítással rendelkezik. És természetesen 100% -ban mentes a BPA, a BPS és BPF free.

Az egyedi icsutorájának hála akármilyen szögben és pozícióban lehet belőle inni. A kulacs orvosi szilikonból készült antibakteriális Hydroguard felhasználással, melynek köszönhetően a műanyag íz és a penész jelenléte már a múlté. 

 


 

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

  • Gyártó: Camelbak
  • Termék kód: Camelbak Podium Dirt Series Bike Bottle - Black Patent - 710 ml
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 5.490 Ft
  • 4.990 Ft
  • Nettó ár: 3.929 Ft