Menü
Kosár

Csomagajánlat - Trotec TTK 24 E és BZ 05 - Páramentesítő és páramérő - max. 10 l/nap, 15 m2-ig, gyönyörű design - német márka

Csomagajánlat - Trotec TTK 24 E és BZ 05 - Páramentesítő és páramérő - max. 10 l/nap, 15 m2-ig, gyönyörű design - német márka
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Termék kód: TTK 24 E párátlanító készülék
63.990 Ft
59.900 Ft
Nettó ár: 50.386 Ft

Trotec TTK 24 E kompakt párátlanító készülék

 Modern design, kis méret, max 10 l /nap teljesítmény 

Meggyőző ár Németország legnagyobb márkájától, a Trotec-től

Kedvezményes csomagban egy BZ 05 páramérővel együtt

(A párátlanító raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap alatt)

Fontos!!! A termékleírás végén piros címsorral adunk egy hasznos szakmai tanácsot, hogy miért és hogyan érdemes eltávolítani a penészt még mielőtt elkezdenénk a páramentesítést! Ezt megelőzően pedig részletesen leírjuk ennek a nagyszerű páramentesítőnek a tulajdonságait:

Éljen ezzel az akciós csomagajánlatunkkal, melyben 4.000 Ft-ot takaríthat meg

Csomagajánlat TTK 24 E páramentesítő páramérővelEgyedi akciós csomagajánlatunk keretében most kedvező áron vásárolhatja meg a Trotec TTK 24 E páramentesítőt egy BZ 05 digitális páramérővel együtt. A BZ05 digitális páramérő kényelmi funkciói: hőmérő, óra és ébresztő. Ebben az ajánlatban most 7.900 Ft helyett féláron, 3.990 Ft-ért Öné lehet a BZ 05 páramérő

Miért jelentkeznek penészfoltok a falakon - teszik fel a kérdést sokan?

A válasz legtöbbször a lakás, a szoba vagy iroda levegőjének páratartalmában keresendő. A helyiségek túl magas páratartalma okozza mindezeket a problémákat. Ha a páratartalom túl magas, az kedvező táptalajt jelent a levegőben lévő baktériumoknak és gombaspóráknak, ezáltal alakulnak ki a falakon a penészfoltok.

Itt a megoldás - egy gyönyörű Trotec párátlanító - Meggyőzően jó ár Európa legnagyobb forgalmazójától

A penészfoltok kialakulásának megakadolyázására és a páratartalom normál szinten tartására jelentenek megoldást a Trotec páramentesítő készülékei, mint a TTK 24 E párátlanító. A Trotec  több, mint 30 éve van jelen a szakmában és Európa legsikeresebb forgalmazójaként tartják számon. Évente több 100.000 háztartásban jelentenek megoldást a Trotec párátlanítói. Kérjük olvassa el a részleteket.

Trotec TTK24E komfort páramentesítő

A Trotec TTK 24 E párátlanító legfontosabb tulajdonságai

- Ez a kompakt, kis méretű párátlanító könnyedén elfér bármely szobában vagy irodában. Ennek ellenére nagyon hatékonyan működik, ha a páratartalom megemelkedik. A párátlanító maximális teljesítménye 10 liter/nap. Ez 35 °C és 90 %-os páratartalom mellett értendő, de szobahőmérsékleten is számolhatunk napi néhány literrel. Minél magasabb a páratartalom, annál több vizet gyűjt a páramentesítő adott idő alatt.

 Elegáns, modern megjelenésével akár dísze is lehet a szobának vagy az irodának.

- Bekapcsolás után azonnal elkezdi a párátlanítást, és a kikapcsolásig, illetve a tartály megteléséig működik.

- A TTK 24 E páramentesítő berendezés 1,6 literes tartállyal rendelkezik, mely magas páratartalom esetén viszonylag gyorsan megtelhet. Amint megtelik a tartály, a készülék kikapcsol. Ezzel a túlfolyás elleni védelemmel biztosítható, hogy ne folyjon ki a készülékből a víz.

- A páramentesítőre kondenzvíz elvezető tömlő is szerelhető, hogy egyszerűen a lefolyóba engedhető legyen a kicsapódott víz. 

- A párátlanító oldalán lévő fogantyúk segítenek az egyszerű szállításban.


A TTK 24 E páramentesítő különleges ismertetőjegyei:

  • A legnagyobb német páramentesítő forgalmazó, a Trotec cég terméke

  • Leolvasztó automatika

  • Tartály telítettségjelző lámpa

  • Túlfolyás elleni védelem automatikus kikapcsolással

  • Külső kondenzvíz elvezető cső csatlakoztatási lehetőség

TTK 24 E elegáns, kompakt páramentesítőMikor használható a  TTK 24 E páramentesítő készülék:

- Kiválóan alkalmas kisebb helyiségek, lakások és irodák páramentesítésére. Abban a helyiségben, ahol tartósan magas a páratartalom, előbb-utóbb megjelenik a penész a falakon, ablakok mellett, hideg sarkokban, esetleg még a bútorokon is. Ezzel a készülékkel folyamatosan a normál szinten tarthatja a levegő páratartalmát, így megszüntetve a penészképződést.

- A párásodó ablakok is a magas páratartalmat jelzik, így a készülék használatával ezt a problémát is kiküszöbölhetjük.

- A téli időszakban sokszor gondot jelentenek a lassan száradó ruhák. Mikor 2-3 nap kell a mosott ruhák száradásához, többször érezhető már rajtuk dohos, kellemetlen szag. A TTK 24 E párátlaíntó használatával meggyorsíthatja a ruhaszáradást, és megelőzheti a dohos, kellemetlen szag kialakulását.

-  A hűvösebb pincehelyiségekben általában gondot okoz a penészedés. Ezzel a készülékkel a pincék páratartalma is jól kezelhető.

Kockázatmentes vásárlásKockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez, magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a páramentesítő készüléket. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

A párátlantó készülék műszaki paraméterei:

Feszültség: 230 V / 50 Hz
Teljesítmény: max. 250W
Párátlanítás: 10 l/nap (35C/90% rp.)
Ajánlott terület: max. 15 m2 / 37 m3
Szabályozó: nincs páraszabályzó, ki-be kapcsolható a készülék
Leolvasztás: automata
Víztartály: 1,6 l, tömlő csatlakoztatható
Hűtőfolyadék: R 134 A
Méret: 298 x 354 x 417 mm
Ventilátor: 100 m3/h
Zajszint: <42 dB
Súly: 10,1 kg
Mozgatás: fogantyú
Üzemi hőmérséklet: 5-32 ºC

​Jótállás: 2 év
Magyar nyelvű használati utasítás

Hasznos javaslat a páramentesítés megkezdése előtt

Új információk, melyekre eddig kevesen gondoltak!

A páramentesítés megkezdése előtt szakszerűen el kell távolítani az összes penészt, mert, ha azt elkezdenénk szárítani, akkor egyrészt a spórák szétszóródnának a levegőbe, másrészt ott maradnának a gombatelepek a felületen. A penészeltávolítás összetett folyamat és nagyon fontos, hogy szakszerűen történjen, és ehhez megfelelő szereket és eszközöket használjunk. A penészeltávolítás megkezdése előtt mindenképpen tájékozódjon a szakszerű folyamatról! Fontos többek között, hogy az eltávolítás során kellőképpen benedvesítse és végig nedvesen tartsa a penészt, különben a takarítás során nagy mennyiségű spóra kerülhet a levegőbe. Tájékozódjon a megfelelő szerekről, azok hatékonyságáról és tartsa be ezek biztonsági utasításait. Használjon védőfelszerelést és közben szellőztessen. (Igény esetén érdemes szakembert hívni a folyamathoz.)  A penészeltávolítás után lehetőleg fesse is le a felületet! A penészentesítés közben és utána is nagyon alaposan ki kell szellőztetni, majd takarítani az egész lakást. A páramentesítő segítségével ezután penészmenentesen tarthatja a helyiséget. 

A páramentesítő belsejének tisztíttatása szakszervizzel

Továbbá időnként világítson be a szűrő mögé a páramentestő belsejébe és, amennyiben vastag lerakódást fedez fel a hűtőbordákon, vagy igény esetén ezt megelőzően bármikor, a párátlanítót küldje vissza hozzánk, vagy más klímatechnikai szakszervizhez belső tisztításra! (Garanciaidőn belül hozzánk.)

 

A penészfoltoknak tehát örökre búcsút inthet, mert a páramentesítő segítségével beállíthatja az optimális páratartalmat. Optimális páratartalom mellett nem tud penész kifejlődni. Ebben még nagyobb segítség, ha a párátlanítót egy pontos digitális páramérővel kiegészítve használja. Éljen ezzel a csomagajánlatunkkal, és a megrendeléshez nyomja meg a Kosárba gombot:

Db:

Vásárlói vélemények a TTK 24 E páramentesítőről:

"Azért vásároltuk ezt a páramentesítőt, mert a kétszintes házunkban problémák adódtak a magas páratartalommal, különösen az igazán kicsi hálószobában. Eddig tablettás páramentesítőket használtunk, amik számomra igen kevéssé hatékonynak és túl „kémiainak” bizonyultak. Ezután döntöttünk az elektromos páramentesítő mellett.
A Trotec TTK 24 E páramentesítője már optikailag is meggyőzött engem, de az egyszerű kezelhetőség még inkább. Nem akarok semmit állítgatni, csak a készüléket bekapcsolni és kész. Az első működése bravúrosra sikerült tegnap. 9 óra működés után a tartályban már 1 liter víz volt. Ezt a kémiai páramentesítők 2 hét alatt sem érték el. A hangja kellemes, nem zavaró.
A kinézete szolid, és optikailag egy Apple készülékre emlékeztet. A TTK 24 E készülék kicsi méretei miatt is a diszkrét minősítést kaphatná!"
B.H.

 

"A páramentesítő relatív csendes (gond nélkül tudok mellette aludni), és nagyon egyszerű a kezelése. Egy kapcsoló a be és kikapcsoláshoz és 3 LED (működés, leolvasztás és tele tartály). Könnyen csatlakoztatható hozzá egy cső is, így nem kell rendszeresen a tartályt üríteni. Nálam a készülék a levegő páratartalmát 70%-ról 40 %-ra csökkentette le, és így még ma is kb 1,5 liter víz képződik naponta!"
H. Márk

"Kiváló páramentesítő, teszi a dolgát! Sok beállítási hókuszpókusz nélkül is kiváló teljesítményt nyújt! Relatív csendes, és kiváló design teszi tökéletessé a gépet!"
Ismét ezt választanám!"
M. Róbert

"Azért vásároltam ezt a páramentesítőt, mivel egy domboldalon lakom, és néhány helyiség alacsonyabban fekszik, így ezek mindig párásabbak, mint a lakás magasabban fekvő szobái. Nagyon elégedett vagyok a berendezéssel. Már nem olyan nyirkos a levegő a szobákban és gyorsan, könnyen áthelyezhető a páramentesítő
 egyik helyről a másikra."

S.Mária

"Azért vettem meg a készüléket, mert a lakásom különösen télen és az őszi időszakban a rendszeres szellőztetés ellenére is nagyon nedves, párás volt. Penészlerakódás lett az ablakokon, a padlófűtés sem segített. Érdemes volt megvennem a készüléket: tudok ruhákat szárítani, érezhetően jobban működik a fűtés, melegebb is van a lakásban. Ezen a nedves nyáron is jól használható. Ha tele a tartály, magától lekapcsol.  Megérte a pénzét!"
H. Gabriella

Db:

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
Ingyenes szállítás
15 000 Ft felett ingyen házhozszállítás
Személyes átvétel
Budapest 11. kerület és Törökbálint (itt bolt is van, vásárolhatsz is!)
Magas minőségű termékek
legjobb gyártók, legjobb termékeit találod meg nálunk
Óriási választék
Magyarország legszélesebb választékát kínáljuk