Bobble Red vízszűrős kulacs átlátszó kupakkal - 550 ml -

Bobble Red vízszűrős kulacs  átlátszó kupakkal - 550 ml -

(A termék raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap.)

Hidratáljon és szűrje vizét stílusosan! A bobble Classic palack egy cserélhető szénszűrővel rendelkezik, amely eltávolítja a klór ízét és szagát a városi csapvízből. A kulacs BPA-mentes műanyagból készült. A Bobble kulacs kiválóan alkalmas utazáshoz.

 

Segítsen véget vetni az egyszer használatos műanyagok trendjének, és használja ön is a bobble vízszűrős kulacsait. A bobble termékei az USA-ban készülnek.

Működése: a kulacsban van egy aktív szénszűrő, amely enyhén elektro-pozitív töltéssel rendelkezik, ez vonzza be a különböző vegyi anyagokat. Mivel a víz áthalad a pozitív töltésű szénfelületen, ezeknek a vegyi anyagoknak a negatív ionjai a szén granulátum felületére kerülnek.

 

 

A bobble karbantartása: A szénszűrők nagyon kevés karbantartást igényelnek, és talán az ember számára ismert legerősebb kémiai abszorbensek. A bobble szén-dioxid-szűrője megfelel az NSF nemzetközi 42-es szabványának a klór, az íz és a szagcsökkentés tekintetében. A legjobb eredmény érdekében javasoljuk a szűrő cseréjét 2 hónap elteltével vagy 150 liter víz leszűrése után. A palack tisztításához távolítsa el a szűrőt és a kézi mosást meleg, mosogatószeres vízzel végezze.

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

  • Gyártó: Bobble
  • Termék kód: Bobble Red vízszűrős kulacs átlátszó kupakkal - 550 ml
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 3.590 Ft
  • Nettó ár: 2.827 Ft