Most érkezett újdonságként hozzánk a Camelbak egyik első, kifejezetten utcai használatra készült táskája. Letisztult külseje és a gondos dizájn egyből elnyerte tetszésünket. 

 

A táska kialakításakor tényleg mindenre gondoltak.

 

Az úgynevezett TOTE táskák jellemzője a két egyforma fül a táska tetején és a gyakran merevítés nélküli, nagy táska test. A Camelbak Pivot Tote táska is ilyen, viszonylag nagy méretű - 18 x 32 cm, sok mindent elnyel. Külön, párnázott zseb van kialakítva laptopok hordozására. 15" -ig nagyjából bármilyen laptop belefér. 

 

A táska oldalán egy cippzáras, hosszúkás zseb található, kifejezetten a kulacsoknak, termoszoknak kialakított hely. Nem véletlen ugye a gyártó! Camelbak egy nagy múltú amerikai, elsősorban kulacsokat és termoszokat gyártó cég. Nyilván kapottak a termoszok, kulacsok egy méltó és biztonságos helyet a táskában. Mivel teljesen bezárható ez a rész, nem kell attól aggódnunk, hogy véletlenül kiesik a kulacsunk, mint az előfordulhat egy nyitott zsebnél. 

 

A táska nagyon jól pakolható, sok minden belefér, így nagyon széles körű lehet a felhasználása is. Tökéletes, ha csak a mindennapi dolgainkat, laptopot szeretnénk vinni benne, de ha beugrunk hazafelé vásárolni, még bőven tudunk pakolni a táskába!

Zsebek: van egy cippzáras oldalt a kulacsnak, egy cippzáras belső zseb, egy párnázott laptop rekesz, egy tépőzáras nagy zseb a táska háulján és egy cippzáras első zseb.

 

És ha így már túl nehéz vállon vinni a táskát, akkor sincs probléma, egy mozdulattal kihúzhatjuk az egyébként diszkréten, szinte láthatatlanul elrejtett háti pántokat a táskából és máris vihetjük a hátunkon, kényelmesen a nehéz pakkot. A hátizsák fülek ugyan nem párnázottak, de nagyon erős és tartós anyagból készültek, olyan mint két biztonsági öv. Elég szélesek ahhoz, hogy ne vágja a vállunkat és elég nagyra állíthatóak, hogy bárki számára kényelmes lehessen. 

A Camelbak Pivot Tote táska erős anyagból készült, mint azt már megszokhattuk a Camelbak kulacsoknál is. Külseje 600 D Polyester/nylon, belseje 135D polyesterből készült. 

 

Ha mindez még nem lenne elég, és te igazán odafigyelsz a környezetedre, az újrafelhasználásra, akkor ez a táska pont neked készült, ugyanis 70%-a újra felhasznált anyagból van, vagyis 25 db egyszer használatos műanyag palackot használtak fel a táska elkészítéséhez, így kivonva a szemét útjáról ezeket a termékeket és új életet adva nekik. Ez a táska így igazán támogatja a te felelősségteljes gonodolkodásodat is!

Nekünk nagyon elnyerte a tetszésünket a Camelbak Pivot Tote Bag táska! Ha majd egyszer végre lehet újra utazni és repülni, akkor arra is ideálsi választás lehet. A külső cippzáras zseb nagyon praktikus lesz az utazási dokumentumok gyors eléréséhez. Csak lehetne már menni... 

 

Ha egy szép, dizájnos, mindenhez és minden alkalomhoz illő táskát keresel, akkor szerintem ne keresd tovább. Ez a Camelbak Pivot Tote táska tényleg minden igényt kielégít. Ja és azt még nem is írtam, hogy a táska maga, mindössze 510 g súlyú, tehát igen könnyű!

 

Egyetlen gondunk akadt a táskával, hogy sajnos jelenleg csak a fekete színűt tudtuk beszerezni, pedig az oliva zöld is nagyon szép!

 

Szóval mi nagyon ajánljuk ezt a táskát, próbáljátok ki ti is!