Camelbak Podium Dirt Series Biciklis kulacs kupakkal - Shadow grey - 620 ml

-23% Camelbak Podium Dirt Series Biciklis kulacs kupakkal - Shadow grey - 620 ml

(A termék raktáron van, szállítás 1-3 munkanap alatt.)

 

Camelbak Podium Dirt Series kulacsot azoknak a vásárlóinknak szánjuk, akik nem félnek attól, hogy a sportolás során összekoszolják magukat. A kulacs egy védőkupakkal van ellátva, mely megakadályozza a sár és a kosz érintkezését a csutorával. Amennyiben MTB kerékpárral járod a terepet, akkor ezt a kulacsot biztosan értékelni fogod. 

 

 

Amennyiben a kerékpározás szerelmese vagy, és ezt a legnagyobb melegben is szereted űzni, akkor a Camelbak Ice Podium kulacsot Önnek találták ki. Dupla falú kialakításának köszönhetően 4-szer hosszabb ideig képes hidegen tartani a benne lévő folyadékot.

Tökéletes MTB versenyzőknek vagy azoknak, akik nagyon sáros körülmények között járják a terepet. A Podium Dirt Series kulacs speciális kialakítással rendelkezik, amely megóvja a kulacsot a szennyeződésektől, a portól, a sártól és a legyektől. 

A sárvédett kialakításnak köszönhetően a kulacs csutorája tiszta marad, még a legsárosabb vagy a legporosabb körülmények között is.

A 100 %-ban cseppmentes kupak egy úgynevezett „csutorával” önzáró szeleppel van ellátva, ez a nagy átmérőjű szelep biztosítja a bőséges folyadék áthaladását. A kupakon egy kis kar található, amely elforgatásával nyitható illetve zárható a kulacs. Nyitott állapotban is csak nyomásra indul meg a folyadék. Így akár a táskádban is magaddal viheted.

Könnyen és kényelmesen tisztítható. A Camelbak Ice Podium kulacsok alapanyaga 100 %-ban BPA- és BPS- mentes anyagból készült. Ezzel teljesen elkerülhető a műanyag mellékíz.

A Camelbak kulacsok rendkívül tartósak, és rugalmasak éppen ezért a gyártó „örökélet” garanciát vállal rájuk.

A termék főbb jellemzői:

- Űrtartalom: 620 ml

- Jet Valve önzáró szelep

- 100 %-ban szivárgásmenetes

- Élettartam garancia

 

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

  • Gyártó: Camelbak
  • Termék kód: Camelbak Podium Dirt Series - Shadow grey/Sulphur - 620 ml
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 6.490 Ft
  • 4.990 Ft
  • Nettó ár: 3.929 Ft